Trece╚Ťi la con╚Ťinutul principal

­čąç REVIEW : Heinner HPA-M230 , CADR 230 m3/h - Purificator de aer 24 m² | Specifica╚Ťii P─âreri Pre╚Ť

        Heinner HPA-M230 este un purificator de aer cu touch control ╚Öi sistem dublu de purificare ce pazeste sanatatea locuintei tale indiferent de anotimp. Iarna, acesta curata aerul de smog, ataca virusii si bacteriile direct in aer, inainte ca acestea sa se disperseze si asigura un nivel confortabil de umiditate in locuinta in perioada in care se utilizeaza intensiv sistemul de incalzire. Primavara, purificatorul de aer te protejeaza de polen si reduce alergiile.

 Stiai ca aerul din interior poate fi mult mai poluat decat aerul din exterior? Atunci cand lasi sa intre aer „curat”, in interior patrund si multe substante poluante neplacute si nedorite, mirosuri, bacterii, virusi, alergeni din aer si compusi organici volatili (COV). Cu  Heinner HPA-M230, poti reduce semnificativ expunerea la poluare si la alergeni.
 Pentru a cura╚Ťa aerul viciat , cu ajutorul senzorilor performan╚Ťi, purificatorul de aer Heinner HPA-M230 indeparteaza eficient 99,9 % din particulele de 0,003 um (de 800 de ori mai mici decat PM 1.0), inclusiv PM2,5, virusuri, bacterii, polen, praf si par de animale .
   Tehnologia inteligent─â detecteaz─â ├«n timp real ┼či elimin─â automat toate cele 3 amenin┼ú─âri majore din aerul din interior: particule, gaze nocive ┼či alergeni. Datorit─â senzorului profesional, scaneaz─â automat poluan┼úii din aer de sute de ori pe minut, detecteaz─â ┼či reac┼úioneaz─â la orice eveniment de poluare ├«n timp real. Purificarea rapid─â ┼či eficient─â asigurat─â de noul sistem de circulare a aerului 3D cu fant─â de evacuare a aerului elicoidal─â, cur─â┼ú─â aerul dintr-o camer─â de 25 m² ├«n mai pu┼úin de 30 minute.       Tehnologia generatoare de ioni din dotarea purificatorului de aer Heinner ajuta la emiterea de ioni pozitivi si negativi, eficienti in: uciderea bacteriilor, virusilor, alergenilor, mucegaiurilor, indepartarea mirosurilor si a electricitatii statice si imbunatatirea umiditatii pielii. Tehnologia de ionizare este o tehnologie originala de curatare a aerului, pentru supresarea efectelor virusilor aeropurtati, pentru descompunerea si indepartarea mucegaiului existent in aerul incaperilor. Descarcarea plasmei genereaza acelasi tip de ioni pozitivi si negativi care se gasesc in natura.
   Doar in momentul in care ionii vin in contact cu suprafata unui spor de mucegai, a unei bacterii sau a unui virus, acestia se transforma in radicali OH cu capacitati extrem de mari de oxidare. Radicalii OH “fura” instantaneu hidrogenul (H) din proteinele de la suprafata bacteriilor, distrugand proteina. Combinarea unui radical OH liber cu hidrogen (H) are ca rezultat crearea particulei de apa (H2O), care se intoarce in aer ╚Öi astfel purificatorul HPA-M230 devine ╚Öi un eficient umidificator.
   Purificatorul de aer Heinner refac echilibrul de oxigen din aer generand ioni suplimentari de oxigen. Efectul nu este doar de reimprospatare a aerului, ci si de imbunatatire a concentratiei. Puteti recunoaste acest efect de reimprospatare atunci cand va plimbati intr-o padure sau cand stati aproape de o fantana sau de o cascada.
  Panoul de comanda cu control electronic ╚Öi lumin─â ambiental─â, este plasat in partea superioara a aparatului ce consta dintr-un buton push button On/Off de pornit/oprit si butoane senzitive de selectie a nivelului de filtrare. Senzori de praf  ╚Öi particule PM 1.0 ajusteaza in mod automat nivelul de ventilatie astfel: prin masurarea umiditatii (senzor umiditate), prin studiul temperaturii ambientale (senzor temperatura), nivel praf, lumina, mirosuri si miscare. Folosind panoul de comanda poti opera urmatoarele functii: intensitatea si viteza ventilatorului. In timpul functionarii, se poate opta pentru 4 intensitati ale vitezei aerului: normal, natural si sleep pentru comfort in orice clipa. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Tot de aici poti seta temporizatorul (functia timer), si bloca accesul la functiile de comanda cu ajutorul sistemului de siguranta de preventie accidente.  
    Controlul inteligent ┼či automat al luminii ambiante regleaz─â automat lumina ├«n func┼úie de mediul din camer─â, are grij─â de tine ┼či de familie, ├«ntr-un mod c├ót mai delicat. Inelul cu lumin─â ambiant─â din partea de sus a produsului ofer─â o indica┼úie vizual─â suplimentar─â, variind de la verde (calitate bun─â) p├ón─â la rosie (calitate slab─â) pentru a prezenta calitatea aerului din interior.
   Indicatorul luminos pentru calitatea aerului se aprinde automat c├ónd purificatorul de aer este pornit ┼či afi┼čeaz─â ├«n mod succesiv toate culorile. Dup─â aproximativ 30 de secunde, senzorul de particule selecteaz─â culoarea care corespunde calit─â┼úii aerului ├«nconjur─âtor ├«n ceea ce prive┼čte nivelul de particule din aer. Culoarea indicatorului luminos pentru calitatea aerului este determinat─â de cel mai ridicat dintre indicii de risc citi┼úi pentru PM 1.0, IAI ┼či gaze.
     Heinner HPA-M230 este echipat cu un indicator de ├«nlocuire a filtrului pentru a te asigura c─â filtrul de purificare a aerului este ├«n stare optim─â atunci c├ónd purificatorul de aer este ├«n func┼úiune. C├ónd filtrul trebuie ├«nlocuit, alerta de ├«nlocuire a filtrului se aprinde ├«n ro┼ču. Dac─â filtrul nu este ├«nlocuit la timp, purificatorul de aer se va opri din func┼úionare ┼či se va bloca automat pentru a proteja calitatea aerului din camer─â. 

  Heinner HPA-M230 are 3 moduri de func╚Ťionare :   Modul automat poate regla automat viteza ventilatorului pentru a filtra aerul in func╚Ťie de necesit─â╚Ťi. Modul sleep igienizeaz─â silen╚Ťios aerul pentru un mediu interior lini╚Ötit ╚Öi un somn mai odihnitor, aproape c─â nu pute╚Ťi auzi niciun sunet de la ma╚Öin─â. Modul cu temporizator - purificatorul de aer este echipat ╚Öi cu op╚Ťiunea de temporizare ( 1- 24 ore ) astfel ├«nc├ót utilizatorul poate selecta durata de func╚Ťionare dup─â dorin╚Ť─â.
     Setarile aparatului, in timpul functionarii, pot fi blocate prin apasarea simultan a butoanelor “SPEED” si “MODE” timp de 3 secunde, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji in cazul in care copiii au access la acesta. Toate butoanele de pe panoul de control vor deveni inactive. Pentru deblocare, se efectueaza aceeasi setare.  

Beneficiile purificatorului Heinner HPA-M230 !

   Functiile avansate ale purificatorului Heinner HPA-M230 ajuta la imbunatatirea calitatii aerului in locuinta ta. Cele 3 stagii de filtrare a aerului  garanteaza o calitate ireprosabila a aerului si protejeaza cu eficienta impotriva alergenilor, prafului, polenului, mirosurilor neplacute si a bacteriilor din atmosfera caminului tau, scopul final fiind de a te bucura de o atmosfera placuta si sanatoasa. 
    Filtrul purificatorului este compus din mai multe straturi, fiecare dintre acestea avand un rol bine stabilit in a improspata aerul din camera (pana la 99.7%), astfel ca filtrul primar retine particulele mari (praf, scame), filtrul de carbon retine substantele nocive din aer si le descompune, elimina eficient mirosurile si o gama larga de gaze nocive, inclusiv formaldehida, filtrul HEPA 13 absoarbe particulele mici de praf (PM0.1) si purifica prin eliminarea acestora; iar ultimul filtru, din carbon activ microporos de inalta eficienta, ingredientele active ale filtrului cu catalizator rece absorb eficient formaldehida si poluantii proveniti de la lucrarile de amenajari interioare.