Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Samsung The Serif 55LS01T - Televizor QLED Smart 4K Ultra HD | Specificații Păreri Preț

       Samsung The Serif 55LS01T este un televizor QLED Ultra HD de ultimă generație fiind dotat cu cele mai noi tehnologii și sisteme de filtrare a imaginii. Având o diagonală de 138 cm, ecranul modelului Serif 55LS01T a fost dotat cu rezoluție 4K , adică  3840 x 2160 pixeli, în aspect imagine 16:9. Acest model este special conceput pentru cei care nu doresc sa faca un compromis intre eleganta, calitatea imaginii si accesul instant la continutul preferat.
   
    Nu am merge atât de departe încât să numim The Serif  cel mai bun televizor QLED, dar rareori am văzut un televizor bine echipat pentru a face față tendințelor actuale și apropiate, fapt pentru care s-a calificat îl liga mare a televizoarelor de ultimă generație. Grosimea ecranului poate fi redusa in mod inovator, deoarece nu are lumina de fundal. Este extrem de subtire, ceea ce face posibila montarea televizorului mai aproape de perete. Acest Smart TV are integrat sistemul Tizen reedefinit care te va purta în lumea fascinantă a conținutului de top oferit de furnizorii de divertisment. În plus, navigarea pe internet și folosirea diverselor aplicații se transformă într-o reală plăcere. 
  Samsung The Serif este un televizor inteligent, astfel încât să îl puteți conecta la internet și să navigați pe conținutul online.  Sistemul de operare  oferă utilizatorilor acces intuitiv la conținut.   Totodată ,acest model vă permite controlul de la distanță de pe un dispozitiv  Amazon, Alexa sau Google Assistant.  Vă puteți folosi vocea pentru a face lucruri precum oprirea televizorului, creșterea sau reducerea volumului, schimbarea intrărilor, schimbarea setărilor modului de imagine etc. De asemenea, puteți căuta conținut pe Netflix, cu cereri precum „arată-mi toate filmele Marvel” sau puteți primi actualizări meteo de pe internet.




     Televizorul QLED Samsung The Serif 55LS01T, bazat pe tehnologia AI ( inteligenţa artificială ), este echipat cu o bază de date care studiază și analizează milioane de imagini în avans pentru a transforma conținutul cu rezoluție redusă în rezoluție înaltă.  În plus, AI Technology permite optimizarea sunetului TV pentru anumite scene, fără a fi nevoie să modificați setările. Dacă vizionați un meci de fotbal, de exemplu, aplauzele spectatorilor sunt amplificate pentru a recrea entuziasmul meciului. Sau, dacă vizionați un concert, sunetele cu frecvență joasă ale muzicii ar putea fi evidențiate pentru a oferi un sunet mai bogat.

Samsung The Serif 55LS01T - Design :

   Cu Samsung The Serif 55LS01T vine cu un suport metalic elegant, care se asorteaza perfect cu rama sa stilata așa că poți să experimentezi expoziția personală de artă chiar în mijlocul casei tale .  O piesa eleganta de mobilier pentru casa ta: pornit este un televizor extraordinar, oprit se transforma intr-o adevarată operă de artă. Televizorul detectează lumina ambientală și reglează automat luminozitatea ecranului și tonul de culoare. Datorită senzorului de mișcare, panelul se oprește automat pentru a economisi energie atunci când părăsiți încăperea .
  Cu Samsung The Serif  vă redefiniți experiența TV. Aveți libertatea de a plasa televizorul acolo unde doriți adaptându-l la stilul vostru de viață.  Ecranul tau nu trebuie sa mai fie negru atunci cand nu te uiti la televizor. Creat special de Ronan si Erwan Bouroullec, noul Ambient Mode prezinta doua modele exclusive, inspirate din lumea naturala din jurul nostru - o frunza frumoasa si o tesatura texturata - cu diverse optiuni de culori care sa se potriveasca starii tale de spirit.     
   The Serif 55LS01T arată frumos din față în spate, dintr-o parte și din alta și îl poți așeza oriunde în camera ta, chiar și în mijlocul încăperii. Indiferent unde îl pui, The Serif se îmbină perfect cu mediul ambiental.




      

Samsung The Serif 55LS01T - Imaginea :

   Diagonala mare de 55 inch a noului televizor QLED Smart marca Samsung este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. Cu ajutorul caracteristicilor superioare de imagine (Quantum Processor 4K, Q HDR 1500, HDR10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast, ), ecranul sau de tip QLED poate afisa o imagine 4K extrem de clara si de cea mai buna calitate, cu o luminozitate ridicata, un constrast excelent si culori naturale.
   Q Contrast împreună cu Ultra Black dezvăluie detalii ascunse în scene întunecate pe care nu le veți putea distinge pe alte ecrane LED oferindu-va o experiența vizuală maximă. Acest lucru este facut chiar mai bine cu Supreme UHD Dimming, care poate controla independent nivelul de lumina al mai multor zone de pe ecran, oferind un contrast mai bun si un nivel mai mare de detalii, greu de obtinut pe ecranele standard LED.
  HDR10 + din dotarea acestui model este o tehnologie extrem de avansată, ce se bazează pe beneficiile aduse de televizoarele HDR astfel încât să beneficiezi de cea mai bună experiență de vizionare . HDR 10  furnizează o calitate extraordinară a imaginii cu luminozitate, culoare și contrast optimizate automat pentru fiecare cadru. Cu o experiență vizuală îmbunătățită, veți avea posibilitatea să vizionați imagini fluide și clare ce se apropie de experiența trăită într-un cinematograf. 
 Datorită tehnologiei High Dynamic Range care oferă un nivel maxim de luminozitate de până la 1000 niti, veți descoperi toate detaliile. Imaginați-vă că vedeți o pisică albă într-un mediu întunecat la televizor: pe un televizor cu lumină directă sau cu iluminare directă, veți sacrifica luminozitatea pisicii pentru un fundal mai închis (sau invers), iar fundalul ar părea probabil albastru gri. Pe acest televizor, veți obține o imagine frumoasă, naturală, cu o luminozitate clară și un fundal întunecat autentic, televizorul reușind  să regleze și să creeze contrast în funcție de scenă, rezultând mai multă lumină acolo unde este nevoie de luminozitate și mai puțină lumină acolo unde este nevoie de întuneric.
    Folosind tehnologia NFC, poți apropia telefonul tau de rama televizorului astfel încât să distribui fără prea multă bătaie de cap poze, filme sau alte informații către noul televizor The Serif. 55LS01T împarte ecranul televizorului în două, astfel incat sa poti viziona ce este la televizor si ce este pe smartphone in acelasi timp, fara a fi necesar sa privesti in alta parte. Trebuie doar sa conectezi mobilul si multi-tasking-ul devine simplu.




Samsung The Serif 55LS01T -  Sunetul :

   Sistemul audio de 40 W și caracteristici superioare precum Dolby Digital Plus, DTS Codec, Woofer, Multiroom Link și Blutooth Audio fac față cu brio cerințelor celor care preferă redarea sunetelor fine. Poate că basul nu se compară cu cel oferit de un sistem audio extern însă, pentru uz general, pentru un film și-o muzică bună, Q8F nu dezamăgește.
   Cu Samsung Multiroom Link, puteți seta cu ușurință un sistem de sunet care rulează oriunde doriți. Doar adăugați sisteme audio compatibile în mai multe încăperi și această tehnologie vă va permite să creați un sistem audio complet și unificat, care să funcționeze în întreaga dvs. casă.
 Cu Samsung The Serif 55LS01T veţi beneficia de un sunet surround vibrant, de înaltă calitate, din întregul dvs. conținut preferat, cu Dolby Digital Plus. Indiferent dacă vizionați filme, emisiuni TV, videoclipuri online sau concerte, Dolby Digital Plus vă asigură că obțineți întotdeauna calitate audio consistentă. Dolby Digital Plus este o tehnologie audio bazată pe Dolby Digital 5.1, standardul stabilit pentru sunetele de cinema, difuzare și home theater. Face parte dintr-un ecosistem complet, care include crearea de conținut, distribuția programelor, fabricarea dispozitivelor și experiența clienților.
   Bazat pe modele psihice și cognitive de percepție audio, Dolby Digital Plus oferă un sunet de calitate HD pentru streaming, la cerere și pentru conținut descărcat, folosind unii dintre cei mai avansați algoritmi. Dolby Digital Plus vă permite să stocați și să transmiteți sunet digital de înaltă calitate pentru a oferi cea mai bună calitate audio pe multe tipuri diferite de dispozitiv

Samsung The Serif 55LS01T - Conectivitate:

    Transmisia și recepția canalelor și programelor TV sunt asigurate de tuner-ul DVB-T/T2 DVB-C DVB-S/S2 . Cu ajutorul player-ului integrat, televizorul permite redarea cu ușurință a conținutului multimedia de pe surse externe ( stick USB / HDD ) folosind pentru asta un algoritm  performant necesar in procesul de upscaling atunci cand doriți să vizionați conținut cu rezoluție mai mică .
 Modelul Samsung este prevăzut cu  Slot CI+ pentru cartela ce decodează canalele digitale, o ieșire audio digitală (optică), 2 intrări USB, 4 porturi HDMI, ce îți permit conectarea mai multor device-uri în mod simultan. Poți conecta telefonul mobil la generosul ecran al Samsung-ului  55LS01T și să te bucuri de tot conținutul. 


  Samsung The Serif 55LS01T - Concluzii 

    
    Televizorul Samsung The Serif LS01T de 55 de inci dispune de un ecran QLED de a doua generație cu iluminare cu LED-uri și LED PQI 3200 (Index de calitate a imaginii). În plus, ecranul este certificat Ultra HD Premium, de asemenea compatibil HDR 1500 și HDR10 +.    Modelul prezentat face parte din televizoarele QLED emblematice de la Samsung. Acest televizor HDK 4K este unul dintre cele mai bune ecrane plate pe care Samsung le poate oferi.