Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : KingSmith WalkingPad R1 Pro - Banda de alergare pliabila | Specificații Păreri Preț

      KingSmith WalkingPad R1 Pro este o banda de alergare/mers cu un design modern si o suprafata flexibila de alergare. WalkingPad R1 Pro are un motor puternic de 918 W  putere maximă ajungand sa suporte o greutate a utilizatorului de până la 110 kg Structura principala a benzii de alergat este construit dintr-un aliaj din aluminiu astfel încât au fost îmbunătățite semnificativ durabilitatea și stabilitatea dispozitivului. În plus datorită minimizării elementelor constructive, vi se dă posibilitatea, ca după ce ați terminat antrenamentul , să o puteți plia foarte ușor, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu în locuința dumneavoastră . 

    KingSmith WalkingPad R1 Pro este o banda de alergare electrică potrivită atat pentru incepatori  cât și pentru intermediari indiferent de varsta sau de gen. Cu acest aparat, puteti face un exercițiu cardio excelent sau o plimbare relaxantă într-un mediu controlat departe de vremea neplăcută de afară sau de denivelările întâlnite pe asfalt. In plus, alergatul imbunatateste starea generala a inimii, reduce tensiunea arteriala, marește fluxul de sange si întărește sistemul imunitar. Poate fi folosita de asemenea atat pentru tonifierea corpului cât și pentru pierderea kilogramelor în plus.    
     Cand alegi o banda electrica de alergat trebuie să urmărești câteva criterii de care trebuie să ți cont – incepand cu motivul pentru care doresti sa cumperi un astfel de aparat, trecand apoi la caracteristicile tehnice ale modelului – puterea motorului, dimensiunea covorului de alergare si pana la funcțiile speciale și programele puse la dispozitie de aparat (tipurile de programe, viteza,  sisteme de siguranta, etc. ). 

    Trebuie să știți că puterea motorului este in stransa legatura cu cât de des și intens intentionezi sa folosesti banda de alergat . De aceea KingSmith WalkingPad R1 Pro este dotata cu un motor puternic de 916 Wati , suficient pentru a atinge o viteza maxima de 10 km/h, fiind ideală pentru a executa un antrenament cardio eficient și în același timp plăcut, dar numai dacă greutatea ta nu depășește 110 kg
   În timp ce alergi display-ul cu LED-uri amplasat în partea din față a benzii de alergat îți indică durata, distanța precum și viteza de deplasare existând posibilitatea de reglare a acesteia folosind telecomanda pe care o primiți odată cu achiziționarea dispozitivului sau prin simpla poziționare a utilizatorului pe suprafața de alergare . Banda de mers integrează sub covorul de alergare senzori de prezență astfel încât viteza se reglează automat funcție poziția ta pe acesta . Cu cât ești mai aproape de partea din față a benzii de alergat cu atât viteza de deplasare va creste , dar dacă dorești să reduci cadența te vei poziționa ori la mijlocul benzii ( pentru o viteză medie ) , ori în partea din spate a suprafeței de alergare ( pentru o plimbare relaxantă ) .   
    Totodată , folosind un dispozitiv mobil și conexiunea bluetooth din dotarea benzii de alergat puteți folosi cu ușurință aplicația „KS Fit” . O puteți descărca gratuit fiind disponibilă atât in App Store cât si in Magazinul Google Play lucru ce vă va permite sa faceti exercitii cu afisarea  parametrilor antrenamentului pe ecranul dispozitivului dvs precum si inregistrarea istoricului in contul dvs. personal. Odata ce incepeti antrenamentul, datele functiilor: timp scurs, calorii consumate, distanta parcursa, pasi/minut, frecventa cardiaca, viteza medie, ritm mediu, vor fi afisate pe ecranul dispozitivului conectat. 
    Lungimea covorului de alergare  este de 1.20 metri , iar lățimea de 44 cm , suficient de mari astfel încât să poți alerga în deplină siguranță , fără a sta cu stresul posibilității căderii accidentale de pe banda. Modelul acesta este prevăzut cu un sistem de frânare de urgență care intervine de fiecare dată când subiectul părăsește suprafața de alergare .   
    Plierea si deplierea sunt functii pe care trebuie sa le ai in vedere daca spatiul din locuinta este unul redus . In cazul de fata vorbim de un mecanism inovator de pliere care reduce dimensiunile benzii la jumatate. Transportul se realizeaza destul de usor pentru ca are roti incorporate astfel încât, la finalul antrenamentului, o poți depozita într-un spațiu dedicat astfel încât să nu te încurce , mai ales dacă nu ai o camera dedicată activităților sportive.
  Pentru un confort cat mai ridicat, banda de alergare KingSmith WalkingPad R1 Pro este echipata cu un sistem modern de amortizare al socului astfel încât vei beneficia atât tu cât și membrii familie sau vecinii de o atmosferă liniștită chiar în timpul executării unei alergari mai susținute.  În plus, sistemul de absorbție al șocului oferă un feedback bun alergătorului fără a stresa prea mult articulațiile și mușchii. 

Concluzii :

   KingSmith WalkingPad R1 Pro este o bandă de alergat ce oferă posibilitatea desfășurării unui exercițiu de mobilitate în spații restrânse și numai . Este ajutata de un motor de 916 W,poate suporta o greutate a utilizatorului de 110 kg fiind o opțiune ce merită luată în seamă dacă aveți de gând să achiziționați zilele acestea un astfel de aparat fitness .