Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Dezumidificator Star-Light DHM-2044WF | Specificații Păreri Preț

       Star-Light DHM-2044WF este un dezumidificator modern,  special conceput pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  fiabilitateÎn același timp, putem spune că DHM-2044WF  este un model ce integrează specificații și funcții utile astfel încât să obțineți fără niciun efort și în timp util cele mai bune rezultate.  Poate fi folosit cu succes în încăperi de până la 40 m² reușind să colecteze în 20 litri apa / zi.     

   Este de notorietate deja că umiditatea în exces din locuința dumneavoastră, pe lângă faptul că deteriorează zugrăveala sau tapetul, are ca drept consecință dezvoltarea sau agravarea unor boli grave sau alergii deoarece aceasta facilitează creșterea mucegaiului sau a altor bacterii dăunătoare sănatății. Așa că apariția petelor de mucegai trebuie să fie un semnal de alarmă că locuința sau subsolul casei dvs. ”beneficiază” de o umiditate ridicată ( de peste 50% ) motiv pentru care, pentru protejarea sănătății întregii familii, trebuie să luați în considerare achiziționarea unui dezumidificator. 

   Star-Light DHM-2044WF - Cum funcționează ???

     Asa cum știm cu toții, condensarea este procesul prin care vaporii de apă din aer sunt transformați în apă. Folosind același principiu dezumidificatorul Star-Light DHM-2044WF, folosind un ventilator incorporat, crează un flux de aer care este trecut  printr-un schimbator de caldura prevăzut cu un circuit frigorific. Cu ajutorul acestuia din urmă  aerul încarcat cu umiditate este răcit rapid trasformând-ul în picături de apă ( apa este colectată în rezervorul dedicat cu capacitatea de 3 litri, sau puteți folosi funcția de drenaj continuu prin atașarea unui furtun ce facilitează evacuarea apei rezultate direct în canalizare - în acest mod puteți să lasați unitatea sa funcționeze non-stop) În plus acest model integrază un higrostat electronic ( masoară gradul de umiditate din aer ) ce determină durata procesului de dezumidificare si a consumului de energie în funcție de  gradul de umiditate. Acest lucru reprezintă un avantaj întrucât durata procesului de dezumidificare este diminuată semnificativ în raport cu gradul de umiditate  și volumul de aer din încăpere. Cu ajutorul higrostatului puteți să reglați nivelul de umiditate dorit ( 40%-80% ), urmând ca la atingerea valorii dorite aparatul se va opri singur , sau va porni în mod automat dacă nivelul de umiditate crește peste nivelul maxim setat .  




   Star-Light DHM-2044WF este dotat cu un panou de comandă prevăzut cu un display LED și butoane sezitive cu ajutorul cărora puteți controla în totalitate funcțiile acestui dezumidificator sau să fiți avertizați din timp daca rezervorul de apă necesită golire . Vi se oferă posibilitatea reglării gradului de umiditate dorit, puteți alege viteza ventilatorului sau să setați un timp de funcționare ( maxim 24 ore ), dar să și activați funcția de uscare a rufelor ( dezumidificatorul preia funcția unei masini de  uscat de rufe și va funcționa astfel încât va crea în încăperea  o atmosferă cu umiditate redusa astfel încât durata de uscare a acestora să fie redusa considerabil ) .
   Nu în ultimul rând dezumidificatorul poate fi controlat de la distanță cu ajutorul unei conexiuni wi-fi și a unui dispozitiv smart . Cu ajutorul aplicației dedicate puteți porni/opri unitatea, seta nivelul de umiditate dorit sau să primiți notificări cu privire la umplerea rezervorului colector.     
 

Concluzii : 

    Un dezavantaj al vieții într-un climat cu umiditate ridicată este că, în timp, umezeala excesivă poate dezvolta mucegai pe îmbrăcăminte, mobilier, lenjerie de pat, prosoape sau perdele. În plus, poate produce daune minore sau grave - cum ar fi rugina sau coroziunea - dispozitivelor dvs. electronice sau aparatelor de uz casnic.
   Star-Light DHM-2044WF este un dezumidificator de ultimă generație, cu un design modern, ce oferă o capacitate mare de reducere a umiditații din încăpere motiv pentru care îl trasformă într-o opțiune ce merită luată în seamă mai ales că, acum , beneficiază de un excelent raport calitate/preț .