Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Electrolux ESM43200SX - Masina de spalat vase incoporabila | Specificații Păreri Preț

       Electrolux ESM43200SX este o masina de spalat vase moderna cu capacitatea de 10 seturi, 8 programe și o clasă energetică excelentă. ESM43200SX este un model de sine stătător și are dimensiuni ideale pentru a fi integrată cu succes în designul bucătăriei dvs. (înaltime - 85 cm , latime-44.6 cm, adancime- 61.5 cm ) . 

     Masina de spălat vase foloseste tehnologii inovatoare cu ajutorul carora consuma mai putina energie si apa motiv pentru care acest model este situat în clasa de eficienta energetica A++Este  special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  sustenabilitate  . În același timp  acesta integrează funcții și programe de spălare utile astfel încât să obțineți fără niciun efort și în timp util cele mai bune rezultate .  
   Electrolux ESM43200SX  este echipat cu un motor inverter silențios care îți aduce în prim plan un set de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de mașina ta de spălat vase fară grija unei facturi mari la electricitate . 



      Panoul de control este unul intuitiv fiind format dintr-un display LED rezistent la aburi și apă care îți indică diverse informații cu privire la programul selectat de utilizator , durata totală și stadiul programului de spălare și 4 butoane digitale cu ajutorul cărora aveți posibilitatea să utilizați în  totalitate, programele de curățare/funcții speciale cu care acest model a fost înzestrat . Veți fi avertizat din timp dacă nivelul de sare sau al soluției de clătire este scăzut astfel încât să nu ai surprize neplăcute la finalul programului de spălare . În plus puteți apela la programarea începerii oricărui dintre programe dacă, din varii motive , la momentul umplerii masinii de spălat vase nu simțiți nevoia să porniți imediat procesul de spălare .
   Veți fi plăcut surprinși de diferitele opțiuni cu ajutorul cărora mașina de spălat vase  permite încărcarea diverselor feluri de tacâmuri și vase. Coșurile culisante pot fi trase în siguranță cu ajutorul mânerului elegant indiferent de unghiul din care faceți acest lucru . Paharele și cănile stau în siguranță pe suprafața antialunecare cu amortizare din silicon , iar castroanele, chiar și de dimensiuni diferite, se potrivesc perfect pe rândul cu suporturi articulate .
  Electrolux ESM43200SX beneficiază de AirDry - funcția specială de uscare a veselei după spălare. La finalul programului și după ce temperatura la interior a ajuns la 40 grade mașina de spălat vase deschide parțial și în mod automat ușa astfel încât aburul acumulat la interior să fie evacuat . Acest sistem ofera o performanta sporita de uscare intr-un timp mai scurt protejând în același timp mobila din bucătărie și asta pentru că nu deschide ușa imediat după ce se finalizează programul de spălare pentru a nu permite aburului foarte fierbinte să invadeze încăperea ci așteapta ca temperatura interioară să ajungă la un nivel presetat .
  
     O alta funcție de care dispune acest model este posibilitatea începerii programului de spălare chiar dacă mașina de spălat este încărcată doar pe jumătate . Acest lucru îți aduce economie de timp, apa și energie electrică pentru că, odată activată acestă opțiune , mașina de spălat vase va adapta consumul de resurse la cantitatea de vase aflată la interior .
 Electrolux ESM43200SX nu permite accesul neautorizat al copiilor. Functia specială Child Lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii au tendinta se umble la panoul de control al masinii de spalat vase . În acest mod accesarea sistemului de control al masinii de spalat vase pe durata ciclului de spalare este blocată.  În plus Electrolux ESM43200SX beneficiază de sistemul de protecție AquaStop ce oprește apa în caz de inundație . In eventualitatea in care furtunul de alimentare  se rupe, sistemul de protectie sesizează acest lucru și intrerupe automat alimentarea cu apa astfel încât atât locuința dumneavostră cât și a vecinilor , după caz, vor fi în siguranță .

Electrolux ESM43200SX - Programe de spălare: 

   Masina de spalat vase  Electrolux ESM43200SX  detine programe excelente concepute pentru dumneavoastra, printre care : 
Program intensiv  - Este un program recomandat vaselor foarte murdare . Acesta foloseste temperaturi ridicate ale apei pentru a îndeparta în totalitate grăsimea persistentă de pe vase , dar poate fi folosit și  pentru spălarea și sterilizarea veselei și obiectelor pentru copii.
Spălarea rapidă  - Reprezintă o soluție pe care o veți adopta, probabil zilnic pentru spălarea vaselor mai puțin murdare în mai puțin de o oră pentru a economisi timp și bani. Ciclul cu spalare rapidă vă oferă cel mai bun raport cost/timp / performanță.
Programul de pre-spălare Acest program vă dă posibilitatea să clătiți rapid vasele . Este folosit atunci când nu ai destule vase să umpli masina de spălat , dar nici nu ești dispus/ă să astepti pănă se întâmpla acest lucru . Programul va curata  superficial vasele murdare astfel încât la interiorul mașinii de spălat vase să nu se acumuleze mirosuri neplăcute .
Programul ECO - Este un program prin care este redus semnificativ consumul  de apă și energie - Este un program de lungă durată și puteți apela la el numai dacă nu vă grăbiți prea tare să dispuneți de vasele dumneavostră 


Electrolux ESM43200SX - Verdict

     Asadar, cei care isi doresc o masina de spălat vase cu capacitate de incarcare mare programe utile , consum energetic mic, eficienta si accesibila ca pret, recomand cu incredere modelul Electrolux ESM43200SX !