Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

▷ REVIEW : Bicicleta magnetica Orion JOY L200 | Specificații Păreri Preț

        Orion JOY L200 este o bicicleta magnetică staționară cu un design modern , dar în același timp robust lucru ce garantează durabilitatea și stabilitatea dispozitivului. JOY L200 include o volantă cu greutatea de 5 Kg oferindu-i utilizatorului o plajă destul de mare de reglare a rezistenței la pedalare  astfel încât bicicleta să poată fi utilizată facil atât de copii cât și de adulți. 
      Această rezistență este dată de un sistem de frânare format dintr-un ansamblu de magneți permanenți ce acționează prin apropriere/ depărtare de volanta bicicletei. Puteți regla intesitatea rezistenței prin folosirea celor 8 trepte ale variatorului manual de presiune de pe cadru fără a opri antrenamentul . Atunci când selectați o treapta superioară magneții permanenți mobili se aproprie de volantă determinând o rezistență ridicată motiv pentru care  gradul de dificultate al pedalării va crește exponențial .
   Simulând o bicicletă outdoor, bicicleta magnetică Orion JOY L200 permite o mișcare ciclică fără a forța  articulatiile coxofemurale si pe cele ale genunchilor. Cu acest aparat, puteti face un exercițiu cardio excelent sau o plimbare relaxantă într-un mediu controlat departe de vremea neplăcută de afară sau de denivelările întâlnite pe asfalt. In plus, ciclismul, ca și alte sporturi cardio, imbunatateste starea generala a inimii, reduce tensiunea arteriala, marește fluxul de sange si întărește sistemul imunitar. Poate fi folosita de asemenea atat pentru tonifierea corpului cât și pentru pierderea kilogramelor în plus.    
     Cand alegi o bicicletă fitness indoor trebuie să urmărești câteva criterii de care trebuie să ți cont – incepand cu motivul pentru care doresti sa cumperi un astfel de aparat, trecand apoi la caracteristicile tehnice ale modelului – marimea volantei, confortul asigurat în timpul pedalării, designul si pana la funcțiile speciale  puse la dispozitie de aparat . 
    Trebuie să știți că mărimea volantei, greutatea maximă admisă a utilizatorului și treapta aleasă sunt în stransa legatura cu cât de des și intens intentionezi sa folosesti bicicleta fitness. De aceea Orion JOY L200 este dotata cu o volantă de 5 kg , fiind ideală pentru a executa un antrenament cardio eficient și în același timp plăcut, dar numai dacă greutatea ta nu depășește 110 kg

   
  În timp ce pedalezi afișajul LCD de dimensiuni generoase, prevăzut cu suport pentru tabletă/telefon vă va indica toți parametrii de antrenament printre care : viteza, durata, distanta parcursă, consumul de calorii si valoarea curenta a pulsului. 
    Ca și în cazul altor aparate ce permit exerciții cardio, la acet model de bicicletă fitness, veți găsi pe manere senzori speciali din inox care receptioneaza în timp real ritmul cardiac al utilizatorului . Așa cum v-ați dat seama aceștia au un rol determinant în efectuarea unei pedalări de durată și la viteză mare în condiții de siguranță . Dacă apar anomalii de ritm cardiac vei fi notificat imediat că pulsul tău a depășit limita normalului , motiv pentru care este recomandat să te oprești sau să reduci temporar viteza de alergare.   
   Trecând peste acest lucru bicicleta Orion JOY L200 te va ajuta să arzi calorii în mod eficient  în funcție de intensitatea exercițiului și de greutatea corporală ( poți consuma 500 de calorii pe oră, doar pedalând ) . Mișcările pe care corpul tău le execută pe o bicicletă staționară sunt simple și gândite în așa fel încât să nu pună presiune pe șolduri, genunchi sau articulații, ceea ce înseamnă un risc redus de accidentare. După câteva sesiuni de exerciții mai intense, mușchii se vor tonifia, chiar și în zona superioară a corpului.
  Bicicleta  este echipata cu o șa moale prevăzută cu un sistem de amortizare astfel încât vei beneficia de un confort ridicat și de durată chiar în cazul executării unei pedalări mai susținute.  Și pentru că vorbim de confort trebuie să vă spun că șaua poate fi reglată rapid atât pe verticală cât și pe orizontală oferindu-vă o poziție perfectă în timpul antrenamentului motiv pentru care vei putea ”suporta” cu ușurință o sesiune de antrenament mai lungă.   

Concluzii :

   Orion JOY L200 este o bicicletă magnetică rezidențială cu 8 trepte de reglare a intensitații. Este ajutata de o volanta de 5 Kgpoate suporta o greutate a utilizatorului de 110 kg fiind o opțiune ce merită luată în seamă dacă aveți de gând să achiziționați zilele acestea un astfel de aparat fitness .