Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : FitTronic G5000 - Banda de alergat electrica semiprofesionala | Specificații Păreri Preţ

        FitTronic G5000 este o banda de alergare semi-profesională cu un design modern si o suprafata flexibila de alergare. G5000 are un motor puternic de 3 CP putere maximă ajungand sa suporte o greutate a utilizatorului de până la 150 kg. După ce ați terminat antrenamentul o puteți plia foarte ușor astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu în locuința dumneavoastră. 

   FitTronic G5000 este o banda de alergare electrica potrivita atat pentru incepatori , intermediari cât și pentru avansați indiferent de varsta sau de gen. Cu acest aparat, puteti face un exercițiu cardio excelent sau o plimbare relaxantă într-un mediu controlat departe de vremea neplăcută de afară sau de denivelările întâlnite pe asfalt. In plus, alergatul imbunatateste starea generala a inimii, reduce tensiunea arteriala, marește fluxul de sange si întărește sistemul imunitar. Poate fi folosita de asemenea atat pentru tonifierea corpului cât și pentru pierderea kilogramelor în plus.    
     Cand alegi o banda electrica de alergat trebuie să urmărești câteva criterii de care trebuie să ți cont – incepand cu motivul pentru care doresti sa cumperi un astfel de aparat, trecand apoi la caracteristicile tehnice ale modelului – puterea motorului, dimensiunea covorului de alergare si pana la funcțiile speciale și programele puse la dispozitie de aparat (tipurile de programe, viteza, inclinarea, sisteme de siguranta, etc. ).      



    Trebuie să știți că puterea motorului este in stransa legatura cu cât de des și intens intentionezi sa folosesti banda de alergat. De aceea FitTronic G5000 este dotata cu un motor puternic de 3 CP, suficient pentru a atinge o viteza maxima de 22 km/h, fiind ideală pentru a executa un antrenament cardio eficient și în același timp plăcut, dar numai dacă greutatea ta nu depășește 150 kg
    În timp ce alergi display-ul LCD  îți indică timpul, distanța , viteza , caloriile arse și chiar pulsul , existând posibilitatea reglării atât a vitezei de alergare cât și alegerea unui program de antrenament.   Daca nu ai rabdare sa alegi manual viteza de alergare si nivelul de inclinatie poti alege unul dintre cele 99 programe cardio/tonifiere/Fat Burn . În plus consola îți permite să conectezi un telefon mobil sau tableta la sistemul audio al acesteia astfel încât , pe timpul executării alergării să poți audia în difuzoarele integrate cele mai noi topuri de muzică , sau de ce nu, clipuri audio motivaționale .
  Controlul automat al unghiului de inclinare ( înclinatie 22% ) , este necesar in cazul in care iti doresti un antrenament intensiv, dedicat în principal celor care își propun ca pe lângă o simplă alergare să depună și un efort fizic susținut . Atunci când execuți alergări în pantă , folosind sistemul de înclinare, poți să alternezi diverse exerciții  astfel încât să soliciți suplimentar atât muşchii fesieri și ai coapselor cât şi cei abdominali determinând asfel o accelerare a consumului de calorii ( de ex:  de până la 2 ori în cazul unui unghi de înclinare de peste 15% )
    Ca și în cazul altor aparate ce permit exerciții cardio, la acet model de bandă de alergat, veți găsi pe manere senzori speciali din inox care receptioneaza în timp real ritmul cardiac al utilizatorului .  Așa cum v-ați dat seama aceștia au un rol determinant în efectuarea unei alergări de durată și la viteză mare în condiții de siguranță . Dacă apar anomalii de ritm cardiac vei fi notificat imediat că pulsul tău a depășit limita normalului , motiv pentru care este recomandat să te oprești sau să reduci temporar viteza de alergare .   
   

    Lungimea covorului de alergare  este de 1.36 metri , iar lățimea de 50.5 cm , suficient de mari astfel încât să poți alerga în deplină siguranță , fără a sta cu stresul posibilității căderii accidentale de pe banda. Modelul acesta este prevăzut cu un sistem de frânare de urgență care intervine de fiecare dată când subiectul se îndepărtează prea mult de partea din față a benzii de alergat . Sistemul este simplu de altfel și consta într-un șnur ce face legătura dintre cel ce folosește banda de alergat și sistemul electronic al acesteia.    
    Plierea si deplierea sunt functii pe care trebuie sa le ai in vedere daca spatiul din locuinta este unul redus . In cazul de fata vorbim de o depliere lina ce se face cu ajutorul sistemului incorporat si blocat cu element de siguranta. Transportul se realizeaza destul de usor pentru ca are roti incorporate astfel încât, la finalul antrenamentului, o poți depozita într-un spațiu dedicat astfel încât să nu te încurce , mai ales dacă nu ai o camera dedicată activităților sportive.
  Pentru un confort cat mai ridicat, banda de alergare FitTronic G5000 este echipata cu un sistem modern de amortizare al socului astfel încât vei beneficia atât tu cât și membrii familie sau vecinii de o atmosferă liniștită chiar în timpul executării unei alergari mai susținute.  În plus, sistemul de absorbție al șocului oferă un feedback bun alergătorului fără a stresa prea mult articulațiile și mușchii. 

Concluzii :

   FitTronic G5000 este o bandă de alergat rezidențială cu 99 programe de antrenament. Este ajutata de un motor de 3 CPpoate suporta o greutate a utilizatorului de 150 kg fiind o opțiune ce merită luată în seamă dacă aveți de gând să achiziționați zilele acestea un astfel de aparat fitness .