Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Banda alergare Orion Travel J600 | Specificații Păreri Preț

        Orion Travel J600 este o banda de ultima generatie, cu un design modern si o suprafata flexibila de alergare. Travel J600 are un motor puternic de 1.5 CP putere maximă ajungand sa suporte o greutate a utilizatorului de până la 110 kg. După ce ați terminat antrenamentul o puteți plia foarte ușor astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu în locuința dumneavoastră . 

    Orion Travel J600 este o banda de alergare electrica potrivita atat pentru incepatori  cât și pentru intermediari sau anvasați indiferent de varsta sau de gen. Cu acest aparat, puteti face un exercițiu cardio excelent sau o plimbare relaxantă într-un mediu controlat departe de vremea neplăcută sau de denivelările terenului de afară. In plus, alergatul imbunatateste starea generala a inimii, reduce tensiunea arteriala, marește fluxul de sange si întărește sistemul imunitar. Poate fi folosita de asemenea atat pentru tonifierea corpului cât și pentru pierderea kilogramelor în plus.    
     Cand alegi o banda electrica de alergat trebuie să urmărești câteva criterii de care trebuie să ți cont – incepand cu motivul pentru care doresti sa cumperi un astfel de aparat, trecand apoi la caracteristicile tehnice ale modelului – puterea motorului, dimensiunea covorului de alergare si pana la funcțiile speciale și programele puse la dispozitie de aparat (tipurile de programe, viteza, inclinarea, sisteme de siguranta, etc. ). 



    Puterea motorului este in stransa legatura cu cat de des intentionezi sa folosesti de aceea Orion Travel R10 este dotata cu un motor puternic de 1.5 CP - putere continuă ( 2.75 CP la viteza maximă ) , suficient pentru a atinge o viteza maxima de 12 km/h, fiind ideală pentru a executa un antrenament cardio eficient și în același timp plăcut. 
   În timp ce alergi display-ul LCD cu touch control îți indică timpul, distanța , viteza , caloriile arse și chiar pulsul , existând posibilitatea reglării atât a vitezei de alergare cât și alegerea unui program de antrenament.   Daca nu ai rabdare sa alegi manual viteza de alergare si nivelul de inclinatie poti alege unul dintre cele 12 programe cardio/tonifiere/Fat Burn . În plus consola îți permite să conectezi un telefon mobil sau tableta la sistemul audio al acesteia astfel încât , pe timpul executării alergării să poți audia în difuzoarele integrate cele mai noi topuri de muzică , sau de ce nu, clipuri audio motivaționale .
 Controlul automat al unghiului de inclinare ( înclinatie în 5 trepte ) , este necesar in cazul in care iti doresti un antrenament intensiv, dedicat în principal celor care își propun ca pe lângă o simplă alergare să depună și un efort fizic susținut . Atunci când execuți alergări în pantă , folosind sistemul de înclinare, poți să alternezi diverse exerciții  astfel încât să soliciți suplimentar atât muşchii fesieri și ai coapselor cât şi cei abdominali determinând asfel o accelerare a consumului de calorii ( de ex:  de până la 2 ori în cazul unui unghi de înclinare de peste 15% ).
    Totodată , folosind un dispozitiv mobil și conexiunea bluetooth din dotarea benzii de alergat puteți folosi cu ușurință aplicația FitShow. O puteți descărca gratuit fiind disponibilă atât in App Store cât si in Magazinul Google Play lucru ce vă va permite sa faceti exercitii cu afisarea  parametrilor antrenamentului pe ecranul dispozitivului dvs precum si inregistrarea istoricului in contul dvs. personal. Odata ce incepeti antrenamentul, datele functiilor: timp scurs, calorii consumate, distanta parcursa, pasi/minut, frecventa cardiaca, viteza medie, ritm mediu, vor fi afisate pe ecranul dispozitivului conectat. 
  Mai mult decât atât, compatibilitatea cu aplicația Kinomap, facilitează de asemenea conectarea propriului smartphone sau tabletă la banda de alergare  astfel încât experiența de alergare să fie una distractivă. Aplicația oferă redare video sincronizată și permite utilizatorilor să vizualizeze o rută în aer liber, preînregistrată, localizată pe GPS, astfel încât, deși desfășori un exercițiu în confortul propriei locuințe , să îți lase impresia că alergi pe un traseu în aer liber . În timpul antrenamentului, ecranul tabletei , smartphone-ului sau smart tv-ului afișează până la patru panouri care includ videoclipul în sine, o hartă ce afișează o pictogramă în mișcare ( poziția utilizatorului fie în vizualizarea pe teren, fie prin satelit ) precum și înclinația naturală a terenului astfel încât banda de alergat să simuleze alergarea în condiții naturale. Aplicația îți permite să inițiezi sau să participi în timp real alături de alți utilizatori din întreaga lume la traseele tale favorite astfel încât exercițiul pe care îl desfășori nu va fi cu siguranță unul plictisitor.
    Ca și în cazul altor aparate ce permit exerciții cardio, la acet model de bandă de alergat, veți găsi pe manere senzori speciali din inox care receptioneaza în timp real ritmul cardiac al utilizatorului .  Așa cum v-ați dat seama aceștia au un rol determinant în efectuarea unei alergări de durată și la viteză mare în condiții de siguranță . Dacă apar anomalii de ritm cardiac vei fi notificat imediat că pulsul tău a depășit limita normalului , motiv pentru care este recomandat să te oprești sau să reduci temporar viteza de alergare .      
   Lungimea covorului de alergare  este de 1.20 metri , iar lățimea de 42 cm , suficient de mari astfel încât să poți alerga în deplină siguranță , fără a sta cu stresul posibilității căderii accidentale de pe aceasta . Modelul acesta este prevăzut cu un sistem de frânare de urgență care intervine de fiecare dată când subiectul se îndepărtează prea mult de partea din față a benzii de alergat . Sistemul este simplu de altfel și consta într-un șnur ce face legătura dintre cel ce folosește banda de alergat și sistemul electronic al acesteia .


    
     Plierea si deplierea automata sunt functii pe care trebuie sa le ai in vedere daca spatiul din locuinta este unul redus. In cazul de fata vorbim de o depliere lina ce se face cu ajutorul sistemului incorporat si blocat cu element de siguranta. Transportul se realizeaza destul de usor pentru ca are roti incorporate astfel încât, la finalul antrenamentului, o poți depozita într-un spațiu dedicat astfel încât să nu te încurce , mai ales dacănu aio camera dedicată activităților sportive.
  Pentru un confort cat mai ridicat, banda de alergare Orion Travel J600 este echipata cu un sistem modern de amortizare al socului astfel încât vei beneficia atât tu cât și membrii familie sau vecinii de o atmosferă liniștită chiar în timpul executării unei alergari mai susținute .

Concluzii :

  Orion Travel J600 este o bandă de alergat smart cu 12 programe de antrenament. Este ajutata de un motor de 1.5 CP putere continuă și poate suporta o greutate a utilizatorului de 110 kg fiind ideala pentru acasa mai ales că , acum, beneficiază de un excelent raport calitate/preț. De asemenea este dotata cu un sistem de amortizare a șocului la alergare performant .