Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

▷ REVIEW : KENWOOD KWL90.164SI Titanium Chef Patissier XL | Specificatii Pareri Pret

  Kenwood KWL90.164SI Titanium Chef Patissier XL este un robot de bucătărie compact, cu finisaje premium, design ergonomic si un motor puternic de 1400 W. Dispune de un buton intuitiv cu ajutorul căruia poți alege una dintre cele 13 trepte de viteză + Turbo/Pulse și vine cu câteva accesorii utile. Pe lângă cele două boluri EasyWarm de amestec din oțel inoxidabil de 7 / 5 litri, în pachet primești și un accesoriu K pentru maruntirea ingredientelor, un carlig pentru framantarea aluatului si un tel pentru amestecarea cremelor, toate putând fi curățate foarte usor în mașina de spălat vase. Trebuie să știți că robotul induce o miscare de rotație planetara a accesoriilor de amestecare adică acestea se rotesc atat in jur axei lor cât si de-a lungul marginii bolului. În acest mod ingredientele sunt mixate omogen fiind impinse de-a lungul marginii vasului spre centru, sistemul garantand un rezultat perfect de amestecare sau de framantare.
  Pe langa iluminarea continutului bolului robotul de bucatarie Titanium Patissier XL integrează un cantar cu afisaj LCD care îți cântărește in mod continuu si exact greutatea ingredientelor din bol. În plus vei beneficia de un design deosebit si asta pentru că , vei putea schimba oricand capacul superior cu unul de o alta culoare ( se achizitionează separat ).
   Funcția de încălzire a bolului funcționează pe 9 niveluri și poate fi folosită pentru tot felul de retete, de la dospirea aluatului recent framantat până la topirea ciocolatei sau a untului la temperaturi mai scăzute. Dacă preferați să nu setați manual nivelul de caldura sau viteza de rotatie a accesoriilor, există o serie de presetări automate care pot fi accesate prin intermediul ecranului tactil aflat pe partea laterala mixerului. 

   
   Având o greutate de 9.5 kg  putem spune că este un aparat destul de greu, așa că o să evitați să-l mișcați prea mult prin bucătărie, dar vă asigură o stabilitate mare si nu vei fi nevoite să țineți de el atunci când amestecați sau frămantați aluatul pentru paine sau cozonaci.
   Pe coloana mixerului, veți găsi mică pârghie care vă permite să ridicați sau să coborâți capul robotului după cum vă este necesar în așa fel încât atunci terminați de mixat să puteți scoate bolul fără să-l aplecați într-o parte. Capacul împotriva stropirii este unul destul de robust atașându-se facil deasupra vasului protejând interiorul de praf si impuritati atunci cand robotul nu se afla in functiune. Capacul prezintă două orificii, unul prin care se va realiza miscarea de rotație a accesoriilor si unul prin care puteți intoduce ingredientele necesare.

Titanium Chef Patissier KWL90.164SI Verdict :

       Folosirea robotului KENWOOD Titanium Chef Patissier XL este ca și cum ai avea propriul tău sous-șef personal – vei avea rezultate culinare perfecte scutindu-te în acelasi timp de obositoarele sarcini si pregătiri zilnice din bucătărie. Indiferent dacă doriți să frământați un aluat de pizza sau să zdrobiti cartofi pentru un piure delicios, modelul KWL90.164SI nu-ți va însela încrederea motiv pentru care vei experimenta si explora o largă varietate de tehnici de gatit.