Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Side by side Samsung RF56J9041SR/EO | Specificații Păreri Preţ

   Samsung RF56J9041SR/EO este o combină frigorifică side by side cu un volum net de 501 litri. Este special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  sustenabilitate . Modelul RF56J9041SR/EO dispune de un design modern ce integrează funcții și tehnologii de ultimă generație fiind ideală pentru cei care vor să adopte un stil de viata sanatos. În plus dispenserul de apa și gheață (cuburi sau zdrobită ) integrat în ușa congelatorului reprezintă o variantă  convenabila pentru cei care sunt obișnuiți ca în zilele călduroase și nu numai  să consume apa rece sau alte băuturi la care să adauge cuburi de gheață. Aparatul de cuburi de gheata este prevazut, de asemenea, cu un compartiment transparent, pentru a putea observa în orice moment de ce cantitate de gheață mai dispuneți.
   
     Noua combina frigorifică în stil american de la Samsung oferă un spațiu de depozitare cu mult peste combinele frigorifice contemporane . Prin definiție, un side by side este format din două aparate frigorifice alăturate încastrate în aceiași carcasă. Datorită acestui lucru vei beneficia de un spațiu de instalare mai mic, iar feng shui-ul  întregii locuințe va avea de câștigat pentru că, evident, mai bine dispui de un singur electrocasnic cu un design compact decât de două aparate frigorifice care, luate separat, nu se vor potrivi nici în dimensiuni și nici în aspect . 
  Afisajul cu touch control integrat în design-ul combinei frigorifice side by side monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Puteți să reglati fin si cu precizie toate setarile pentru depozitarea alimentelor: Afisare/Setare temperatura in congelator; Afisare / Setare temperatura in frigider; Indicator avertizare pentru sectiune congelator, Blocare acces copii , Activare opţiuni de congelare rapidă, etc .        
   Consumul de energie al combinei frigorifice Samsung este unul redus de numai 369 KWh/an, clasa de eficienţă energetică din care face parte combina fiind A++ . Mai mult decât atât, aceasta integrează un compresor eco silențios care îți aduce  în prim plan un cumul de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de combina ta frigorifică fară grija unei facturi mari la electricitate  . 
  Tehnologia No Frost cu care este dotat acest model nu permite formarea gheții în congelator. In plus faţă de altre modele de combine frigorifice cu tehnologia No Frost , frigiderul cu două uși dispune de o nouă tehnologie şi anume NeoFrost Triple Cooling. Cu 3 circuite de agent frigorigen controlate complet separat,  Triple Cooling  permite setarea exactă si independenta a temperaturii atât din frigider cat și din congelator. Intre cele două nu are loc schimbul de aer, astfel sunt evitate transferurile de miros precum și fenomenul de  uscare a  produselor alimentare depozitate.      
  
      

  
    Modelul RF56J9041SR/EO de la  Samsung aduce avantajele prospețimii pentru clienții săi prin tehnologii inovative, asigurând prospețimea produselor și valoarea nutritivă a acestora. Mai mult decât atât ușile combinei frigorifice și garnitura pentru etanșare sunt dotate cu o protecție antibacteriană, integrând aditivi speciali în scopul protecției utilizatorilor împotriva bacteriilor care inevitabil adera la suprafața acestora. 
  Combina frigorifica side by side este compartimentata convenabil in doua zone alăturate: de racire ( în partea dreapta ) si de congelare( în partea stângă )  . Ambele sunt spatioase si foarte bine structurate. 
  Compartimentul de racire are capacitatea neta de 361 litri, 4 rafturi interioare din sticlă rezistentă, 6 rafturi pe ușă, precum și sertarele pentru legume & fructe Cool Select Duo / carne & brânzeturi Fresh Zone .  Compartimentul destinat fructelor și legumelor nu este doar un spatiu generos de depozitare, ci reprezinta o sectiune importantă a frigiderului tau . Aflate întru-un mediu controlat acestea se vor pastra proaspete pentru o perioada mai lunga de timp și asta pentru că, prin intermediul curentilor de aer si prin reglarea umiditatii interioare, fructele nu se vor dezhidrata păstrându-și aspectul și savoarea până la 30 zile.  Functia de Racire Rapida îți asigură prospetima pe termen lung a produselor alimentare care au fost cumpărate recent din market, și asta pentru că, într-un timp căt mai scurt, acesta tehnologie restaurează temperatura optima in interiorul frigiderului, prevenind degradarea produselor care nu suportă variații de temperatura  .
   




    Compartimentul de congelare cu aceiași linie estetică ca și frigiderul are capacitatea neta de 203 litri, 2 rafturi din sticlă , 4 sertare transparente si o capacitate de congelare de 12 kg/24 h.    Functia de congelare rapidă este ideala pentru a fi activata in momentul cand introduceti alimente proaspete. Regimul automat de îngețare rapidă face congelarea facilă si eficienta din punct de vedere energetic. Acesta determină scaderea temperaturii sub cea uzuală a congelatorului creând un mediu sigur de congelare al alimentelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, temperatura revine la cea setată de termostat economisind astfel energie.  

Samsung RF56J9041SR/EO Concluzii : 

Asadar, combina frigorifica side by side Samsung RF56J9041SR/EO poate asigura o racire si congelare foarte economica si de foarte buna calitate a alimentelor proaspete din ambele compartimente, fara a produce gheata si/sau a transfera mirosurile neplacute la interior, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat.