Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Krups Evidence EA891C10 - Espressor automat | Specificații Păreri Preț

  
   Krups Evidence EA891C10 este un espressor automat cu o putere de 1450 W special conceput pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  fiabilitate În același timp, putem spune că este un espressor ce dispune de funcții și opțiuni net superioare altor modele din aceiași gamă  astfel încât să obțineți cu minim efort și în timp util cele mai bune rezultate. 
     Nu cred că există un iubitor de cafea care să nu-și dorească să aibă în casa un espressor automat și asta pentru că un astfel de model îți oferă ( chiar pe tavă ) tipuri de băuturi pe care , de altfel , nu le-ai putea prepara singur . Cu ajutorul espressorului Krups Evidence EA891C10 puteti prepara urmatoarele bauturi: Espresso, Cappuccino , Latte macchiato,  Caffe Latte, Espresso dublu , Ristretto, Spuma de lapte, Americano, sau apa fierbinte pentru ceaiuri si infuzii
  Krups EA891C10 îți permite ca,  printr-o singură atingere și în câteva secunde să poți savura un espresso perfect din boabe proaspăt măcinate . De asemnea , folosind display-ul intuitiv cu touch control te poți bucura de băuturile tale favorite în proporții standard sau personalizate după cum dorești. Poți seta profiluri individualizate pentru fiecare membru al familiei prin crearea unor rețete unice astfel încât fiecare dintre ei să poată alege tăria cafelei, cantitatea de apă, temperatura și modul de preparare al laptelui obținând astfel , după placul fiecăruia, bauturi delicioase si pline de aroma .    
    Rezervorul de apă este detașabil pentru a-l putea umple și curața ușor și dispune de o capacitate de 2.3 litri, îndeajuns cât să preparați până la 25 de căni de cafea/ceai fără să-l realimentați. În schimb compartimentul de cafea are o capacitate de 230 grame și îți oferă posibilitatea să-l alimentezi cu cafea macinată ori cu cafea boabe după dorință .
 Cu espressorul automat Krups poți prepara doua cafele delicioase de tipuri diferite in acelasi timp , dispersoarele fiind destul de inalte să permită acest lucru .  Așa cum am vorbit mai sus , pentru fiecare băutură preparată puteți personaliza individual temperatura de infuzie/pre-infuzie în funcție de cantitatea de cafea folosită pentru fiecare profil personalizat . Dacă optați, ca la prepararea oricărui tip de cafea să activați modul de pre-infuzie trebuie să știți că expressorul umezește inițial cu apă cafeaua proaspăt măcinată și presată , urmând ca restul de apă fierbinte să fie trecut imediat prin cafeaua deja umezită, la o presiune de fix 15 bari  facilitând în acest fel dezvoltarea unei arome mai intense .
    Așa cum puteți seta cantitatea de cafea și apă pentru cafeaua dvs. perfectă, folosind același panou de control puteți programa cantitatea de lapte și spumă ce urmează a fi administrată . De asemenea, dacă doriți , espressorul vă permite să programați cantitatea de lapte fierbinte şi spumă de lapte, atunci când le preparaţi separat.
 Și pentru că vorbim totuși de un espressor de cafea trebuie șă știți că acest model  încorporează și o râșniță de cafea foarte silențioasă, ce permite 3 trepte de măcinare, astfel încât veți putea mărunți cafeaua cât de fin vă doriți. În plus rasnita conica de inalta calitate facilitează procesul de măcinare astfel încât aroma produsului final să nu aibă de suferit.
    Sistemul thermoblock integrat este unul de calitate superioară și facilitează realizarea unei temperaturi optime a apei atât pentru obținerea unei mai bune extractii a cafelei precum și pentru texturarea perfectă a  laptelui. Așa cum știe orice barista, un espresso perfect se prepară cu apă fierbinte nu opărită , de aceea sistemul thermoblock , atunci când nu setați altfel, încăzește apa la maxim 93 grade celsius , asigurând în acest mod extracția a întregii arome din cafeua proaspăt măcinată . Cu cât setați o temperatură mai mare a apei riscați să ”beneficiați” de o cafea cu un gust amar, lucru care poate fi pe placul anumitor consumatori .  

Krups Evidence EA891C10 - Verdict :

   Krups EA891C10 îți oferă posibilitatea să descoperi un espressor automat elegant, fiabil și accesibil ca preț. Integrează o interfata usor de utilizat, și îți permite să ajustezi temperatura, treapta de rasnire si cantitatea bauturii motiv pentru care te poți bucura oricănd de o cafea personalizata in functie de preferinte chiar în confortul locuinței tale.