Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

▷ REVIEW : Philips Lumea Prestige BRI954/00 - Epilator IPL | Specificații Păreri Preț

    Philips Lumea Prestige BRI954/00 este un epilator IPL cu 250.000 impulsuri, rapid și sigur pentru înlăturarea permanentă a părului de pe față și corp. Prestige BRI954/00 utilizeaza o tehnologie  inovatoare, de ultimă generație, bazata pe  lumina intens pulsata  fiind special conceput pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  fiabilitate.
       Pentru a nu intra în detalii tehnice plictisitoare trebuie să vă spun că lumina intens pulsată ( sau IPL ) este o tehnologie sigură, folosită de peste 20 de ani de dermatologi din întreaga lume atât pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii cât și în tratamente estetice sau foto-întinerire. Tehnologia presupune folosirea intensității unui fascicol cu lumină de scurtă durată care, aplicat la suprafața pielii , este transmis prin melanina ( celule care determină culoarea închisa a pielii sau a firului de păr ) catre radacina firului de par, distrugând-o,   fara a provoca durere sau  leziuni ale pielii. 
  Întregul proces este unul de durată, motiv pentru care trebuie să înțelegeți că un epilator IPL reprezintă o soluție de stopare pe termen lung a creșterii firului de păr în zonele tratate și pentru care este nevoie de câteva sedinte pentru a observa beneficiile unui astfel de dispozitiv. Studiile obiective au aratat o reducere semnificativa a pilozității după doar 4 tratamente efectuate odată la două saptamani ca mai apoi, pentru păstrarea aspectului catifelat, fără păr , să  reluați  operațiunea la fiecare 6-8 saptamani.
    Epilatorul acționează pe o gama largă de tipuri de păr și piele cu mici excepții însă. Ca și în cazul altor tratamente pe bază de IPL, nu poate fi utilizat pentru eliminarea părului alb / gri sau blond deschis și nu este potrivit pentru pielea foarte închisă la culoare. Nu poate fi folosit pe o nuanță de piele foarte închisă deoarece , așa cum am explicat mai sus , lumina este absorbită de melanina, aflată în concentrație mare în aceste tipuri de piele, fapt pentru care, la firul de păr ajunge o cantitate infimă a luminii de undă. În același timp nu poate fi folosit pentru părul alb , gri sau blond deschis din același motiv - nivelul de melanină din aceste tipuri de păr este minim , aproape insignifiant, motiv pentru care lumina intens pulsată nu afectează în niciun fel foliculul firului de păr. În concluzie atunci când începi un astfel de tratament trebuie asigurat un contrast înalt între pigmentul culorii parului si pigmentul nuantei pielii - asta înseamnă că culoarea firului de păr trebuie să fie întodeauna mai închisă la culoare decât culoarea pielii .

      Philips Lumea Prestige BRI954/00 este echipat cu 3 adaptoare pentru a fi utilizate în funcție de zona corpului tratat. Să vedem în detaliu caracteristicile fiecărui adaptor aplicabil:
  • Adaptor pentru față - vă permite să expuneți fasciculului de lumină o suprafață a pielii de 2 cm² ; datorită dimensiunilor reduse și formei plate a ferestrei, acest adaptor este perfect pentru zona mustaței, bărbie și părțile laterale ale feței;
  • Adaptor pentru zone sensibile - în acest caz fereastra vă permite să tratați o suprafață de 3 cm²; forma concavă îl face potrivit pentru zona bikinilor și axilelor, deoarece permite epilatorului să adere la zonele neregulate ale corpului;
  • Adaptor pentru corp - utilizat pentru picioare și brațe are o dimensiune de 4 cm² și, prin urmare permite tratarea mai rapidă fiind potrivit pentru suprafețe mari ale corpului, ; de exemplu, durata de aplicare pentru picioare este de aproximativ 8 minute și jumătate. În plus, forma convexă permite o mai mare aderență la curbele naturale ale corpului.
Senzorii de siguranță disponibili :

Senzor SmartSkin : acest senzor este unul dintre elementele care diferențiază acest epilator IPL de altele modele de pe piață . Este un senzor capabil să recunoască tipul de piele și, prin urmare, să sugereze intensitatea corectă a luminii pe baza fototipului detectat. Această caracteristică facilitează utilizarea epilatorului excluzand orice risc de vatămare a pielii;
Senzor de ton de piele : acest senzor este conceput nu pentru a facilita alegerea intensității, ci pentru a împiedica utilizarea dispozitivului atunci când pielea nu este potrivită pentru tratament;
Senzor pentru contactul cu pielea : acest senzor este, de asemenea, conceput pentru utilizarea aparatului în siguranță totală: nu va fi necesară protecția ochilor, datorită acestui senzor, epilatorul nu emite blițuri decât dacă este în contact cu suprafața pielii;
Filtru UV integrat : acesta este un filtru cu care sunt echipate de obicei toate epilatoarele de lumină pulsată și care protejează pieleade lungimile de undă dăunătoare.


În ceea ce privește funcțiile

    Puteți folosi epilatorul în două moduri -  primul vă permite să accelerați tratamentul suprafețelor mari, cum ar fi picioarele, deoarece este suficient să treceți epilatorul pe suprafața pielii, iar dispozitivul va emite o serie continuă de blițuri la intervale regulate, fără a fi nevoie să apăsați butonul continuu pentru a elibera impulsul; al doilea mod este indicat în schimb pentru un tratament de precizie pe suprafețe mici: pur și simplu așezați dispozitivul pe zona de tratat și apăsați butonul pentru a emite blițul;
    Pentru asta dispuneți de 5 niveluri diferite de intensitate  care vă permit să adaptați intensitatea luminoasă la tipul de piele și culoarea părului de îndepărtat. Acest epilator este potrivit pentru tipurile de piele ( I până la V ) și este deosebit de versatil, chiar și în comparație cu alte modele Philips care pot fi utilizate doar pe tipurile de piele I până la IV.

   La final trebuie să vă spunem că puteți urmări evoluția tratamentelor de epilare folosind   aplicația dedicată Philips Lumea . Îți va aminti ce zone ați tratat, de câte ori ați efectuat tratamentele și când este timpul să tratați din nou. Aplicația are o mulțime de informații bune pentru IPL-ul dvs., astfel încât să obțineți cel mai optim tratament folosind videoclipuri, imagini și texte.