Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Miele WED 135 WPS LOWS - Masina de spalat rufe A+++ | Opinii Păreri Preț

       Miele WED 135 WPS LOWS   o este o mașina de spălat special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  sustenabilitate  . În același timp  este o masina de spalat rufe cu un design modern ce integrează funcții și programe de spălare utile astfel încât să obțineți fără niciun efort și în timp util cele mai bune rezultate . 
    Maşina de spălat rufe Miele WED 135 WPS LOWS face parte din clasa de eficienţă energetică  A+++  ce aduce un consum redus considerabil de energie electrică şi de apă. Aceasta este o maşină de spălat cu încărcare frontală cu o capacitate de încărcare a rufelor de 8 kg  și o turatie maxima la care se exercita stoarcerea  de 1400 rpm. astfel încât uscarea rufelor dvs. să fie mult simplificată .    
   Miele WED 135 WPS LOWS este dotată cu un număr de 12 programe de spălare la care se adaugă câteva funcții speciale despre care vom vorbi în cuprinsul acestui articol.   În plus mașina de spălat rufe este echipată cu un motor inverter care îți aduc în prim plan un set de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de mașina ta de spălat rufe fară grija unei facturi mari la electricitate  . 







  Maşina de spălat rufe cu  Miele WED 135 WPS LOWS are un design modern şi foarte elegant, evidenţiat pe partea frontală cu un hublou cu diametrul de 48 de cm. și o deschidere de 180 de grade putând introduce cu uşurinţă rufele în cuvă.    Panoul de control este unul intuitiv fiind format dintr-un display LED rezistent la aburi și apă care îți indică diverse informații cu privire la programul selectat de utilizator , viteza de centrifugare aleasă, durata totală și stadiul programului de spălare și un selector rotativ în jurul căruia veți găsi în totalitate,programele de curățare/funcții speciale cu care acest model a fost înzestrat  .  
    Atunci când dorești să faci o dozare corectă a detergentului trebuie să iei în considerare următoarele aspecte: tipul textilelor, cantitatea de rufe şi gradul de murdărire. Sună complicat. Din acest motiv, Miele are grijă de această sarcină. Cu ajutorul funcţiei CapDosing poati distribui în mod automat detergenţi lichizi sau balsamuri obişnuite de rufe. Pur şi simplu adăugaţi agenţii de curăţare în containere (care sunt disponibile ca accesorii Miele) şi apoi aparatul va prelua sarcina de a distribui doza corectă. Indiferent care este decizia dvs.: Sistemul Miele CapDosing de distribuire a agenţilor de curăţare este întotdeauna alegerea optimă, uşoară şi care asigură rezultate de curăţare excepţionale. Şi dacă uneori doriţi să spălaţi rufele cu un alt detergent, chiar şi sub formă de pudră? Nicio problemă! Puteţi utiliza ca de obicei sertarul pentru detergent.
 Hainele şi articolele tale delicate preferate se pot deteriora printr-o spălare repetată. Configurația cuvei permite spalarea delicată şi eficientă a oricărui tipt de rufe, și asta pentru că distribuie apa uniform, fără a micşora, şifona sau deteriora îmbrăcămintea. Designul în formă de picătură şi paletele asimetrice vor roti uşor rufele tale , indiferent de direcţia de rotire. Acest lucru nu asigură numai o spălare intensivă pentru articolele cu un grad ridicat de murdărie, ci şi o spălare eficientă și rapidă a întregii încărcături de rufe.
    Nu este nici zgomotoasă în timpul centrifugării. Funcţionarea lină şi silenţioasă vă permite să spălaţi rufele fără a deranja întreaga casă.  În plus sistemul digital de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel încât zgomotul si vibratiile produse în timpul procesului de spălare/stoarcere  vor fi reduse la minim.
  Miele WED 135 WPS LOWS nu permite accesul neautorizat al copiilor. Functia specială Child Lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii au tendinta se umble la panoul de control al masinii de spalat rufe . În acest mod accesarea sistemului de control al masinii de spalat rufe pe durata ciclului de spalare este blocată.    
  

 

Miele WED 135 WPS LOWS - Programe de spălare

Mixt - Permite spalarea simultană a rufelor din materiale diferite cu condiția să fie de aceiași culoare . În acest mod hainele tale pastreză culorile si osa arate ca noi, chiar si după mai multe purtări . De asemenea ai posibilitatea să speli tesaturi diferite, dintr-o singura incarcare!
Bumbac - Acest este capabil sa spele rufe din bumbac cu grad normal de murdarire, la temperaturi de 40°C sau 60°C, in același ciclu cu un consum de energie mic oferind o spalare mai economica.
Sintetice - Acest program este special gandit pentru protectia hainelor mai putin rezistente, care sunt din material sintetic. În acest mod scapi de grija uzurii hainelor din cauza spalarii repetate .
Delicate - Un program de curățare dedicat articolelor din lana sau hainelor din materiale delicate delicate . Se simulează efectul spălarii de mână a hainelor astfel încât să te poți bucura in continuare de hainele tale fara a-ti face griji ca tesaturile vor avea de suferit.
Spalare rapida/Express - Un program rapid dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil.
Antisifonare - Calcatul lenjeriei si a hainelor va fi o placere cu ajutorul programuluii anti sifonare. Ciclul de stoarcere al mașinii de spalat rufe este impartit in mai multe etape astfel încât miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, astfel încât calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt.
  

Verdict :

          Asadar, cei care isi doresc o masina cu capacitate de incarcare si viteza de centrifugare mare, consum energetic mic , eficienta si accesibila ca pret, recomand cu incredere modelul Miele WED 135 WPS LOWS !