Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Whirlpool TDLR6030SEU/N - Masina de spalat rufe A+++ | Specificații Păreri Preț

         Whirlpool TDLR6030SEU/N este o mașina de spălat cu încărcare verticală  special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  sustenabilitate  . În același timp  este o masina de spalat rufe cu un design modern ce integrează funcții și programe de spălare utile astfel încât să obțineți fără niciun efort și în timp util cele mai bune rezultate .    

     Whirlpool TDLR6030SEU/N este un model ce are o capacitate de încărcare de 6 kg și o viteza de centrifugare este de 1000 rpm, astfel încât, la finalul programului de spălare, rufele tale să fie aproape uscate .
   Masina de spalat rufe  Whirlpool  are un consum mic de resurse, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ (134 kwh/an si 7890 litri apa/an). Este o masina economica, eficienta, frumoasa si foarte performanta, care iti asigura cele mai bune rezultate la spalare, indiferent de gradul de murdarie.     
    Pe langa programele dedicate spalarii unei varietati foarte mari de tesaturi, masina de spalat rufe TDLR6030SEU/N face posibila improspatarea hainelor cu ajutorul aerului cald. Programul FreshCare  indeparteaza mirosul articolelor de imbracaminte care au fost purtate o singura data. Datorita acestei optiuni ai acces rapid la hainele preferate si totodata le prelungesti durata de viata.
  Whirlpool TDLR6030SEU/N este dotată cu un număr de 13 programe de spălare la care se adaugă câteva funcții speciale despre care vom vorbi în cuprinsul acestui articol. În plus mașina de spălat rufe este echipată cu un motor inverter care îți aduc în prim plan un set de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de mașina ta de spălat rufe fară grija unei facturi mari la electricitate  . 
  



      Cu ajutorul  senzorilor speciali al-6lea Simt  vei beneficia de o spalare impecabila .  Acestia determina in mod automat cantitatea optima de detergent si balsam de rufe necesar unui ciclu de spalare, in functie de cantitatea de rufe, gradul de murdarire, si tipul de material. Astfel, eficientizezi la maxim resursele de energie, apa si detergent iar rezulattele de curatare si clatire sunt optime. In plus, tehnologia poate fi dezactivata, astfel poti avea control deplin in dozarea detergentului selectand una dintre modalitatile low, medium or high.      

     Carcasa maşinii de spălat rufe Whirlpool TDLR6030SEU/N este realizată din material metalic de culoare albă şi are dimensiunile de 90 x 60 x 40 cm putând fi amplasată oriunde în locuința dvs, în funcţie de spaţiul disponibil .  Panoul de control este unul intuitiv fiind format dintr-un display LED rezistent la aburi și apă care îți indică diverse informații cu privire la programul selectat de utilizator , viteza de centrifugare aleasă, durata totală și stadiul programului de spălare și un selector rotativ în jurul căruia veți găsi în totalitate,programele de curățare/funcții speciale cu care acest model a fost înzestrat . 
     Așa cum am vorbit mai sus, modelul Whirlpool este dotat cu tehnologia   FreshCare+ , care , folosind puterea aburilor  te scapă de grija hainelor șifonate cu care te-ai obișnuit la vechea ta mașină de spălat rufe . Aburul este injectat direct in tambur, la sfarsitul ciclului de spalare, eliminand bacteriile și mucegaiul, fiind perfect pentru igienizarea asternuturilor si prosoapelor. Daca aburul este injectat la inceput programului acesta are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de spălare, iar daca este eliberat la sfărsitul programului are o contributie majora pentru inlaturarea efectului de sifonare .
   Hainele şi articolele tale delicate preferate se pot deteriora printr-o spălare repetată. Configurația cuvei permite spalarea delicată şi eficientă a oricărui tipt de rufe, și asta pentru că distribuie apa uniform, fără a micşora, şifona sau deteriora îmbrăcămintea. Designul în formă de picătură şi paletele asimetrice vor roti uşor rufele tale , indiferent de direcţia de rotire. Acest lucru nu asigură numai o spălare intensivă pentru articolele cu un grad ridicat de murdărie, ci şi o spălare eficientă și rapidă a întregii încărcături de rufe.
   Nu este nici zgomotoasă în timpul centrifugării. Funcţionarea lină şi silenţioasă vă permite să spălaţi rufele fără a deranja întreaga casă.  În plus sistemul digital de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel încât zgomotul si vibratiile produse în timpul procesului de spălare/stoarcere  vor fi reduse la minim.
  Whirlpool TDLR6030SEU/N nu permite accesul neautorizat al copiilor. Functia specială Child Lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii au tendinta se umble la panoul de control al masinii de spalat rufe . În acest mod accesarea sistemului de control al masinii de spalat rufe pe durata ciclului de spalare este blocată.   

Whirlpool TDLR6030SEU/N - Programe de spălare : 

Mixt - Permite spalarea simultană a rufelor din materiale diferite cu condiția să fie de aceiași culoare . În acest mod hainele tale pastreză culorile si osa arate ca noi, chiar si după mai multe purtări . De asemenea ai posibilitatea să speli tesaturi diferite, dintr-o singura incarcare!
Bumbac - Acest este capabil sa spele rufe din bumbac cu grad normal de murdarire, la temperaturi de 40°C sau 60°C, in același ciclu cu un consum de energie mic oferind o spalare mai economica.
Sintetice - Acest program este special gandit pentru protectia hainelor mai putin rezistente, care sunt din material sintetic. În acest mod scapi de grija uzurii hainelor din cauza spalarii repetate .
Delicate - Un program de curățare dedicat articolelor din lana sau hainelor din materiale delicate delicate . Se simulează efectul spălarii de mână a hainelor astfel încât să te poți bucura in continuare de hainele tale fara a-ti face griji ca tesaturile vor avea de suferit.
Spalare rapida/Express - Un program rapid dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil.

Whirlpool TDLR6030SEU/N - Verdict : 

    Asadar, cei care isi doresc o masina cu capacitate de incarcare si viteza de centrifugare mare, consum energetic mic (clasa A+++), eficienta si accesibila ca pret, recomand cu incredere modelul Whirlpool TDLR6030SEU/N !