Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

▷ REVIEW : JIMMY PowerWash HW8 Pro - Aspirator vertical cu spalare

     JIMMY PowerWash HW8 Pro este un aspirator vertical cu spălare special conceput pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și fiabilitate. În același timp putem spune că este un aspirator cu un design modern ce integrează funcții și tehnologii inovative astfel încât să obțineți cu minim efort și în timp util cele mai bune rezultate. Acest aspirator își face treaba foarte bine, atât cu obiecte destul de mari și bucăți de mâncare (orez, paste, biscuiți etc.), cât și pete sau lichide vărsate accidental pe podea
    Acumulatorul integrat  de 28.8 V si 3000 mAh îți oferă 35 de minute de lucru cu o singură încărcare dacă folosiți aspiratorul pe cea mai mică treaptă. Dacă aspirați zone ce necesită folosirea unei trepte superioare durata de folosire va scădea exponențial , dar cu toate acestea acumulatorul îți va furniza puterea necesara pe toată durata utilizării astfel să nu simțiți pierderi de putere chiar dacă acesta mai dispune de doar 10% din capacitate .  
   Așa cum v-ați aștepta de la un aspirator portabil , acest model în afară de faptul că este mobil este și ușor. Cântărește doar 5.43 kg, fiind unul dintre cele mai ușoare aspiratoare verticale pe care le-am analizat. În plus puteți folosi oricând unitatea superioară ca un aspirator de mână la care puteți atașa de ex. mini peria motorizată sau peria pentru aspirat mobila ori alte suprafețe sensibile .
  JIMMY PowerWash HW8 Pro este un aspirator fără fir absolut inovator care, datorită tehnologiei ciclonice, nu numai că garantează o putere de aspirație excelentă, dar vă permite, de asemenea, să curățați casa în câteva minute, fără a determina utilizatorul să se oprească de fiecare dată pentru a se deconecta/conecta la o priză electrică. PowerWash HW8 Pro este unul dintre vârfurile de lance Jimmy  fiind propulsat de un motor digital care  asigură un flux de până la 15 de litri de aer pe secundă la o putere de aspirare de 15000Pa
  Noua tehnologie integrată, Jet Cyclone, nu numai că  îți permite să obți o curățare excepțională - dispozitivul fiind capabil să aspire profund  fibrele covorului, dar îți asigură și o protecție a suprafeței aspirate datorită filamentelor de nailon/argint prezente în perie. În plus conceptul Silence Power aplicat aspiratorului asigură un nivel de zgomot redus de numai 80 dB și presupune folosirea unor materialele de ultimă generație, a unui motor cu suspensie ce generează un flux de aer optimizat precum și accesorii fonoizolatoare. 


    JIMMY PowerWash HW8 Pro  integrează un recipient cu golire ușoară de 0,5 litri ,astfel încât după ce ai încheiat activitatea de aspirare, vei putea goli continutul la cosul de gunoi în cateva secunde fără să provoci un nor de praf. Datorită noii tehnologii de minimizare, praful colectat se depune compact pe fundul recipientului lăsând pereții transparenți astfel încât vei ști întodeauna cât de plin este acesta. În plus, pentru că este un aspirator cu spălare , HW8 Pro integrează si două rezervoare cu apă - un rezervor cu apă curată si unul cu apa colectata după curatare. Datorită acestui fapt vei desfășoara două acțiuni simultan - poți aspira si da cu mopul gestionând ambele sarcini într-o singură operațiune fapt pentru care vei economisi energie și timp. 
  Pentru a oferi o putere de aspiratie extrema, unitatea integrează tehnologia multi ciclonică. Aceasta a fost proiectată cu scopul de a mări fluxul de aer aspirat în camera cilindrică separând eficient praful de aer motiv pentru care ai posibilitatea de a curăța perfect atât covoarele cu fir scurt sau lung cât și suprafețe dure precum gresia și parchetul fără a pierde din putere odată cu umplerea recipientului de colectare . Totodată, datorită capului de aspirare motorizat , aspiratorul vertical îți permite, cu ușurință și dintr-o singură miscare, eliminarea prafului sau mizeriei din zonele greu accesibile 
   JIMMY PowerWash HW8 Pro nu va scăpa fir de praf în locuința ta datorită filtrului HEPA lavabil de ultima generatie ce capteaza peste 99,9999% din particulele fine, inclusiv polenul, parul animalelor de companie si acarienii fiind ideal pentru persoanele sensibile sau care sufera de alergie. 
   Tubul de aspirare nu îți permite ajustarea lungimii pentru a se potrivi înălțimii utilizatorului,  dar acest lucru va afecta manevrabilitatea atunci când vrei să aspiri pe sub canapele, fotolii sau alte tipuri de mobilier. Cu ajutorul consolei de control de pe mâner puteți porni/opri , selecta treapta de aspirare sau activa funcția de mop. În plus manerul ergonomic ErgoGrip este conceput special pentru a facilita o utilizare fără efort astfel încât sesiunile lungi de aspirare să nu-ți solicite articulațiile brațului.
  Un afișaj LCD raportează în timp real autonomia reziduală pe baza consumurilor măsurate: performanța aspiratorului fiind scanată de câteva zeci de ori pe secundă, astfel încât să ofere feedback precis și constant. Display-ul va putea avertiza utilizatorul asupra nivelului acumulatorului, treptei de putere sau dacă traseele de aspirație sunt blocate sau containerul este plin. De asemenea, va putea notifica alte anomalii sau defecțiuni (inclusiv asamblarea eronată a componentelor).
    Aspiratorul vine echipat cu o perie motorizată ce va gestiona perfect orice tip de suprafață indiferent că vorbim de covoare, gresie sau parchet. Se intreține ușor, fiind facil de demontat și curățat astfel încât să fie disponibila în cel mai scurt timp.Dupa ce ati terminat de aspirat sau in caz de descarcare, pur si simplu asezati aspiratorul in statia de andocare, unde se va reincarca în maxim 4-5 ore.
 

JIMMY PowerWash HW8 Pro - Verdict : 

    Daca va intrebati pur si simplu: “Ce aspirator sa cumpar?”  JIMMY PowerWash HW8 Pro ar putea constitui raspunsul la aceste asteptari. Pe lângă puterea mare de aspirare și acumulatorul performant acest model îți oferă o mobilitate și o ușurință în manevrare pe care aspiratoarele tradiționale nu ți-o pot asigura .