Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Congelator Star-Light FRM-238NFSS ( 2020 ) | Specificații Păreri Preţ

    Star-Light FRM-238NFSS este un congelator cu un volum net de 238 litri. Este special conceput pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  sustenabilitate . Modelul FRM-238NFSS dispune de un design modern ce integrează funcții și tehnologii de ultimă generație fiind ideal pentru cei care vor să adopte un stil de viata sanatos.   

     Și pentru că vorbim de design trebuie să vă spun că uşa acestui model se deschide în mod obişnuit spre dreapta, dar dacă acest lucru nu vă convine,  ori spaţiul nu vă permite o deschidere spre dreapta, există posibilitatea să remontați uşa , astfel aceasta să se deschidă spre stânga.  
  Afisajul cu touch control integrat în design-ul congelatorului îți permite să reglezi fin si cu precizie toate setarile pentru depozitarea alimentelor: Afisare/Setare temperatura in congelator; ; Indicator avertizare pentru sectiune congelator, Blocare acces copii , Activare opţiuni de congelare rapidă, etc .        
   Consumul de energie al congelatorului Star-Light este unul redus de numai 291 KWh/an, clasa de eficienţă energetică din care face parte combina fiind A++ Mai mult decât atât aceasta integrează un compresor eco silențios care îți aduce  în prim plan un cumul de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de frigiderul tau fară grija unei facturi mari la electricitate  . 
 Tehnologia No Frost cu care este dotat acest model nu permite formarea gheții în congelator. In plus faţă de altre modele cu tehnologia No Frost , congelatorul dispune de o nouă tehnologie şi anume No Frost Multi Air Flow . Cu doua circuite de agent frigorigen controlate complet separat,  Multi Air Flow permite setarea exactă si independenta a temperaturii prin emiterea unor cureți de aer uscat rece astfel încât să nu permită umezelii să se depună pe pereții interiori împiedicând depunerea de straturi de gheață succesive .


   
      Modelul FRM-238NFSS de la Star-Light aduce avantajele evidente pentru clienții săi prin tehnologii inovative, asigurând prospețimea produselor și valoarea nutritivă a acestora. Mai mult decât atât ușa congelatorului și garnitura pentru etanșare sunt dotate cu o protecție antibacteriană, integrând aditivi speciali în scopul protecției utilizatorilor împotriva bacteriilor care inevitabil adera la suprafața acestora.       
    Compartimentul de congelare are capacitatea neta de 238  litri, 7 compartimente (  un compartiment Big Box precăzut cu șină telescopică ) si o capacitatea de congelare de 15 kg/24h.   Functia de congelare rapidă este ideala pentru a fi activata in momentul cand introduceti alimente proaspete. Regimul automat de îngețare rapidă face congelarea facilă si eficienta din punct de vedere energetic. Acesta determină scaderea temperaturii sub cea uzuală a congelatorului creând un mediu sigur de congelare  a alimentelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, temperatura revine la cea setată de termostat economisind astfel energie.      

  
     

Star-Light FRM-238NFSS Concluzii :

    Asadar, congelatorul Star-Light FRM-238NFSS poate asigura o  congelare foarte economica si de foarte buna calitate a alimentelor proaspete, fara a produce gheata si/sau a transfera mirosurile neplacute la interior, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat.