Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

▷ REVIEW : Trotineta Electrica RYDE 11" 500 S12 Pro | Specificatii Păreri si Pret

   RYDE 500 S12 Pro este o trotinetă electrică de generație nouă ce beneficiază de o propulsie puternică ( 500 W )  precum și de o autonomie excelentă de 50 KmPoate atinge o viteza maxima de 45 km/h si va oferi utilizatorilor 4 moduri de deplasare : WalkEco, Turbo si Cruise control - aspect ce vă va face conducerea mult mai confortabilă și mai sigură.
      În ceea ce privește designul, acest scuter electric pliabil se închide cu un singur click și are o greutate de 29 kg. Nu este foarte ușor, dar poate fi transportat confortabil , iar când este pliat ocupă puțin spațiu, deci este, de asemenea, facil de  depozitaț în portbagajul mașinii sau în mijloace de transport în comun . Trotineta are o structură robustă și rezistentă: este capabilă să reziste până la 120 kg ale utilizatorului fără probleme și este echipată cu un afișaj cu dimensiuni generoase care vă permite să aveți întotdeauna totul sub control: viteză, kilometri parcurși etc.
    Ryde 500 S12 Pro este o trotineta smart si pentru că poate fi controlata folosind aplicatiile dedicate Tuya / Smartlife. Ce trebuie să faceți este să instalați gratuit aplicatia în telefonul vostru si folosind conexiunea bluetooth să alegeti una dintre modurile de viteza prestabilite ( 6 km/h, 20 km/h sau 25 km/h ) sau să blocați motorul astfel încat trotineta să nu poata fi folosita de alte persoane .
    Trotineta electrică  este echipată cu anvelope antiderapante de 11 inci care îl fac partenerul ideal pentru aventuri pe tot felul de drumuri. În plus, roțile vor permite o aderență puternică pe asfalt, făcând deplasare și mai sigură. Calitatea amortizoarelor este, de asemenea, excelentă, permițând o conducere sigură și confortabilă chiar și în prezența denivelărilor mai proeminente.
   Așa cum am vorbit mai sus Ryde 500 S12 Pro are o autonomie considerabilă grație bateriei de ultimă generație cu protecție la scurtcircuit, supra și subvoltaje precum și la temperaturi extreme ( (-10/-40ºC ). Beneficiaza de un acumulator cu o capacitate de 15 Ah ceea ce conferă o autonomie de pana la 50-60 km cu o singura incarcare.  În plus, acumulatorul îți va furniza puterea necesara pe toată durata utilizării astfel să nu simțiți pierderi de putere chiar dacă acesta mai dispune de doar 10% din capacitate.
   RYDE 500 S12 Pro are două caracteristici care îl diferențiază de alte scutere: în primul rând , acceleratorul este întotdeauna activ, deci nu trebuie să vă împingeți ca pe un scuter clasic înainte de a activa unitatea electrică. Doar apăsați butonul de accelerație pentru a transfera puterea pe roți. În mod clar, nimic nu vă împiedică să vă împingeți ca pe un scuter normal înainte de a apăsa pe accelerație, dar, desigur, va trebui să vă amintiți să nu o faceți până nu sunteți gata, deoarece veți risca să scăpați trotineta de sub control.
  A doua caracteristică de luat în considerare este faptul că trotineta beneficiază atât de de frână de motor cât și de  frânare mecanică pe disc disponibilă pe roata din spate

     La actionarea franei LED-ul amplasat  pe aripa din spate a trotinetei se aprinde ca masura de siguranta pentru ceilalti participanti in trafic. De asemenea trotineta  vine echipata  cu un far LED puternic cu o raza de pana la 7 metri care ofera vizibilitate maxima si in cele mai slabe conditii de circulatie. Mai mult decât atât trotineta beneficiază de o platforma iluminata în lateral cu dublă funcție. Pe lângă un design si un aspect futurist iluminarea platformei îți asigura un plus de siguranță atunci cand folosesti trotineta pe timpul noptii fiind mult mai vizibil pentru ceilalti participanți la trafic 
  Deoarece cauciucul este unul dintre cele mai importante elemente, el fiind cel care face contactul dintre trotineta si sol, constructorii au decis sa nu faca rabat de calitate, de aceea trotineta vine echipata cu roti de 11 inch invelite in cauciuc de cea mai buna calitate certificate military. Beneficiile pe care le ofera aceste cauciucuri sunt: 1 .asigura o stabilitate mai mare fata de restul cauciucurilor , 2. aderenta de exceptie, chiar daca accelerati in linie dreapta sau luati viraje cu viteza mare.  In plus de asta, datorita materialelor de calitate din care este fabricata si finisajelor de exceptie aceasta are un grad de rezistenta la apa certificat IP54 - asta inseamna ca  trotineta funcționează în parametri chiar dacă vă prinde o ploaie torențială sau dacă treceți cu  ea prin ochiuri de apă ce nu depășesc înălțimea anvelopelor.  
  
     RYDE 500 S12 Pro vine dotat cu unul din cele mai puternice motoare din gama sa ce poate fi setat in 3 moduri + Cruise control pentru a gestiona scuterul în cel mai bun mod în funcție de condițiile de drum: 
  Modul Walk - 6 km/h Asa cum banuiti deja, modul acesta il puteti  utiliza atunci cand va plimbati pe langa trotineta motiv pentru care nu mai sunteti nevoiti sa o impingeti, aceasta adaptându-si viteza la viteza de deplasare a utilizatorului.  
   Mod Eco 20 km/h : pentru a limita consumul și viteza acolo unde este necesară o atenție sporită la drum;  
   Mod Sport 25 km/h :Veti beneficia de o viteza superioara, dar veti pierde din autonomia bateriei. Un compromis la care multi dintre utilizatori vor recurge pentru putina adrenalina .
  Cruise Control - Setați, folosind consola de control ce viteză doriți iar trotineta va păstra viteza de deplasare indiferent că urcați o pantă , coborâți una sau vă deplasați pe drum drept. Aceasta functie ajuta reducand consumul energiei, oferind in acelasi timp un plus de confort, nemaifiind nevoie sa tineti apasata acceleratia.   
    
  

Merită achiziționată RYDE 500 S12 Pro  ?

     Ryde 500 S12 Pro  are un motor brushless eficient de 500 W integrat în roata din față ce te poate  propulsa cu maxim  45 Km/h .  Trotineta are abilitatea de a urca pante de până la 30 grade și pornește foarte usor de pe loc, dar numai dacă pasagerul are cel mult 120 de Kg.   
   Daca va intrebati pur si simplu: “Ce trotineta electrică sa cumpar?”  Ryde 500 S12 Pro ar putea constitui raspunsul la aceste asteptari. Pe lângă puterea mare a motorului și acumulatorul performant acest model îți oferă o mobilitate excelentă și o ușurință în manevrare.