Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Bosch HBA578BS0 - Cuptor incorporabil multifunctional | Specificații Păreri Preț

     Bosch HBA578BS0 este un cuptor electric incorporabil cu capacitatea de 71 litri,  special conceput pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  sustenabilitate . Modelul HBA578BS0 dispune de un design modern din inox și sticlă neagră ce integrează funcții și tehnologii de ultimă generație fiind ideal pentru cei care vor să adopte un stil de viata sanatos.        
    În primul rând trebuie să spunem că Bosch HBA578BS0 poate fi curățat foarte usor după fiecare proces de gătire folosind o laveta umedă sau la anumite intervale de timp ( 8-10 cicluri de gătire) utilizând funcția de autocurățare pirolitică . Aceasta functie foloseste temperaturi foarte de pana la 500°C, pentru a arde complet toate depunerile de grăsime de pe pereții interiori ai cuptorului. Transformate in cenusa , acestea pot fi indeparate usor printr-o simpla stergere cu o laveta uscata sau prin aspirare, fara a fi nevoie sa folositi soluții de curațare mai mult sau mai puțin toxice.  Daca cuptorul nu este prea murdar ,poți activa programul eco pyrolitic, care asigura o economie importantă de energie fata de programul obisnuit.
   Ușa acoperită cu un strat nanotehnologic special ce facilitează curățarea ușoară se deschide silențios , iar parcurgerea diferitelor poziții ne arată că balamaua în sine este destul de strânsă, conferându-i stabilitate în modul deschis și semi-deschis cu toate acestea făcând imposibilă deschiderea de către un copil mai mic, în plus geamul cu protecție antitermică este rece la atingere. Si pentru că suntem la acest capitol , trebuie să știți că Bosch nu permite accesul neautorizat al copiilor la panoul de control. Functia specială Child Lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil. În acest mod accesarea sistemului de control al cuptorului pe durata programului de gătire este blocată.  

   
   Modul de gatire cu convectie te ajuta sa gatesti simultan două feluri de mancare  mai bine , mai rapid și fără a amesteca mirosurile . Acest lucru este posibil datorită unui ventilator ce oferă o distribuție circulara a aerului fierbinte  in interiorul cuptorului, astfel incat preparatul sa fie intotdeauna gătit uniform pe fiecare parte, si intr-un timp mai scurt.
   Display-ul cu touch control cu dimensiuni generoase și cele două butoane rotative îți faciliteză setarea temperaturii, durata programului de gătire, alegerea programelor predefinite precum si activarea opțiunilor speciale . Ai posibilitatea să setezi nivelul de temperatură între  30°C și 275°C în funcție de necesități . Astfel dacă ai nevoie de un proces de gătire eficient folosești temperaturi înalte pentru prepararea rapidă a produselor preferate ca mai apoi să folosești cuptorul la temperatura minimă pentru a păstra mancarea la cald până la sosirea invitaților . La terminarea programului sau la terminarea timpului setat , cuptorul se va opri în mod automat avertizăndu-vă sonor și optic despre acest lucru . 
   Designul interior permite plasarea tuturor tavilor intr-o maniera stabila, iar capacitatea crescuta de 71 de litri, precum si cele 5 randuri de ghidaje pentru tavi, asigura confortul gatitului pentru mancarurile preferate fără grija vărsării alimentelor preparate chiar dacă tava sau grilajul sunt scoase din cuptor mai mult de jumătate .     


  
  Bosch HBA578BS0 este dotat cu cel mai nou  AutoPilot. Îl poți activa opțional dacă dorești să beneficiezi de un bucătar personal ( virtual bineînțeles ).  Folosind display-ul interactiv alegi felul de mancare pe care urmează să o prepari , iar cuptorul tău selectează în mod automat temperatura și durata procesului de gătire.  După introducerea vasului în cuptor, setați  programul automat dorit din meniul afișat. Introduceți greutatea vasului și porniți programul, iar AutoPilot va determina modul de gătire, temperatura și durata.    

Bosch HBA578BS0 - Programe și funcții speciale :

    Cuptorul electric  detine programe excelente concepute pentru derularea unui proces culinar perfect, printre care :
Gatire conventionala - Este un program traditional destinat preparării prăjiturilor și foietajelor fine . Cuptorul va activa simultan sistemele de încălzire superior și inferior oprind în același timp ventilatorul .
Decongelare - Folosind această funcție vei dezgheța alimentele în câteva minute. Ventilatorul permite circularea aerului cald ( max 50 grade ) in interiorul cuptorului astfel încât procesul de decongelare să se facă uniform pe toată suprafața preparatului .
Grill - Folosiți acestă funcție pentru a prepara orice tip de carne sau preparete din carne; pentru a gratina legume sau pentru a prăji pâine. Veți obține un aspect plăcut similar grătarului convețional pe cărbuni iar gustul va fi unul pe măsură .
Pizza -  Indiferent dacă dorești să gătești pizza de casă, sau pizza semipreparată rezultatul va fi același . Această funcţie setează automat durata și temperatura ideală necesară prepararii unei pizza delicioase .      

Bosch HBA578BS0 - Verdict :

      Asadar, cei care isi doresc un cuptor electric cu capacitate de incarcare mare , programe utile , consum energetic mic, eficient si accesibil ca pret, recomand cu incredere modelul Bosch HBA578BS0  !