Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : AEG DIE5961HG - Hota incorporabila decorativa | Specificații Păreri Preț

     AEG DIE5961HG este o hota incorporabila cu touch control  și o capacitate de evacuare a aerului din bucătărie foarte bună avand in vedere dimensiunile sale ( Inaltime - 75.8 cm, Latime 90 cm, Adancime 60.6 cm) . Designul premium ajuta la crearea unui interior elegant si în același timp modern al bucatariei tale, creându-se o armonie desăvârșită cu alte electrocasnice din aceeași gama și nu numai.  Această model a fost special conceput  pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  fiabilitate. În același timp  este un electrocasnic ce dispune de caracteristici tehnice excelente astfel încât să obțineți fără niciun efort și în timp util un aer proaspăt în locuința dumneavoastră. .  
  AEG DIE5961HG integrează un panou de control digital cu touch control precis astfel încât vă puteți regla fin setarile printr-o atingere delicata - puteți selecta una din treptele de putere , funcția booster sau aprinde/stinge iluminarea. 
 Hota incorporabilă AEG DIE5961HG vine cu iluminare LED și un motor puternic eco silențios care îți aduce în prim plan un set de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de hota ta fară grija unei facturi mari la electricitate .   Capacitatea sa de aspiratie de 700 de metri cubi pe oră indeparteaza aburii, fumul si mirosurile din bucatarie extrem de rapid si silentios , astfel vei beneficia în cel mai scurt timp de un mediu aerisit unde  poți  savura confortabil doar aroma unei cafele proaspăt făcută .   


    
     Hota incorporabilă folosește filtre metalice din aluminiu cu rol de protecție a ventilatorului care sunt ușor de schimbat și întreținut. Se curăță facil odată la 2-3 săptămâni sub jetul de apă de la robinet , dar pot fi introduse și curățate și în mașina de spălat vase . În plus hota poate funcționa în regim închis , atunci când evacuarea aerului în exteriorul locuinței nu este posibilă. Așa că, pe lângă filtrele din aluminiu cu rol în colectarea aerului plin de grasime  puteți folosi cu încredere filtre cu carbune activ .  Cărbunele activ incorporează o rețea microscopică de pori cu rol în colectarea și distrugerea toxinelor, mirosurilor, mucegaiului sau a substanțelor volatile astfel este folosit mai nou în filtrele purificatoarelor de aer profesionale. Aerul rezultat este unul pur, fără miros si mai puțin poluat decât aerul de afară ( dacă locuiți în orașe aglomerate sau puternic industrializate ) așa că folosirea unui astfel de filtru nu aduce decât beneficii .          
    În plus acest model îți oferă funcția de conectare wireless la plită ( plite compatibile cu aceiași funcție integrată ) astfel încât puterea de evacuare a hotei este sincronizată cu puterea dezvoltată de plită la un moment dat . De exemplu , dacă plita are activate 2 zone de gătire , hota va funcționa la putere medie , iar dacă vei activa toate zonele disponibile vei observa că și hota va funcționa la putere maximă . În acest mod vei beneficia de un confort binemeritat și vei impresiona cu siguranță oaspeții cu tehnologia prezentă în bucătăria ta .    

AEG DIE5961HG - Verdict :  

   Aceasta hota cu design atragator elimina in liniste mirosurile persistente datorita ventilatorului silnețios și asta pentru ca dumneavoastra sa beneficiați în liniște de un aer curat in bucatarie . Asadar, cei care isi doresc o hotă incorporabilă cu capacitate de evacuare mare a aerului, consum energetic bun, eficientă si accesibilă ca pret, recomand cu incredere modelul AEG DIE5961HG !