Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH | Specificații Păreri Preț

             Star-Light CFFM-142FWH este o lada frigorifică frigorifică convertibilă cu un volum net de 142 litri. Este special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  fiabilitate . Modelul  CFFM-142FWH dispune de un design modern ce integrează funcții și tehnologii de ultimă generație fiind ideală pentru cei care vor să adopte un stil de viata sanatos.   Cand vine vorba de aparatura frigorifica, Star-Light reprezinta fara doar si poate o optiune de luat in calcul si nu doar pentru ca este un producător cu notorietate ci datorita unui singur aspect: produsele oferite sunt de o calitate incontestabila.

  Consumul de energie al lăzii frigorifice Star-Light CFFM-142FWH este unul redus de numai 192 KWh/an, clasa de eficienţă energetică din care face parte fiind A+ În plus lada frigorifică este echipată cu un compresor eco silențios  care îți aduce în prim plan un set de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de lada ta frigorifică fară grija unei facturi mari la electricitate  . 
    La exterior distingem un panou de comanda mecanic  cu ajutorul caruia putem controla in intregime functiile acestei lăzi frigorifice. Putem regla cu ușurință  temperatura interioară doar printr-o simplă rotire de buton , iar prin intermediul ledurilor de control să fim  avertizați în timp real despre modul de funcționare al lazii frigorifice . Ca și bonus acest model îți oferă posibilitatea să convertești funcția de congelare în funcție de răcire . Poți folosi lada frigorifică ca și cum ai folosi un frigider numai că acum dispui de un volum imens de depozitare si răcire .  Dacă te pregătesti de o petrecere cu multi invitati vei găsi aceasta funcție foarte utilă . Vei putea păstra la o temperatură de 8 grade celsius toate băuturile inclusiv berea , vinul sau sucurile copiilor putând păstra frigiderul sau combina ta frigorifică ocupata cu mancarea, tortul, prăjiturile, etc.
 Totodată lada frigorifică CFFM-142FWH este dotată cu o tehnologie de functionare la temperaturi scazute, care iti permite sa o instalezi chiar si in spatii neincalzite, unde temperaturile ajung pana la -15 grade C.



   Lada frigorifica Star-Light CFFM-142FWH este încadrată intr-o clasa energetica bună,  și asta pentru că , deși este construită din materiale neinflamabile, aceasta dispune de o izolatie densa ce ofera siguranta si eficienta sporita in utilizarea produsului. Cu un volum net de 142 l și un coș rezistent din metal , lada frigorifică ofera posibilitatea conservării diverselor tipuri de alimente. In plus, garnitura antibacteriana asigura conservarea alimentelor in conditii de sanitare perfecte. Avantajul principal al congelatorului este autonomia de pana la 30 de ore in cazul intreruperii alimentarii cu curent electric. În plus, dacă este cazul, functia Fast Freezing activeaza compresorul  la capacitate maxima, astfel incat sa obtii temperaturi de pana la -28 grade celsius  in cel mai scurt timp. Dupa o perioada de aproximativ 50 de ore, timp in care produsele sunt inghetate, aceasta functie comuta automat aparatul in regimul normal de functionare.  
 Atunci când te gândești să-ți achiziționezi o ladă frigorifică ar trebui să ți cont și de gabaritul acesteia de aceea trebuie să ști că modelul prezentat măsoară 63,2 cm in latime, 85 cm in inaltime si 55 cm in adancime. Trebuie să ți cont totodată că este vorba totuși de o lada frigorifica motiv pentru care  deschiderea in plan vertical determină oarecum locul unde va fi asezata.   
   Linistea familiei nu este tulburata de functionarea lazii deoarece nivelul de zgomot este foarte scazut, de 42 dB. În plus, așa cum am vorbit mai sus, beneficiază de avertizarea luminoasa in cazul in care la interiorul aparatului frigorific  temperatura nu este în parametri normali, precum și atunci când functia de congelare rapida este activa sau cand apare o eroare de funcționare . Și dacă tot vorbim de protecție și funcții de siguranță trebuie să vă spun că acest model este protejat împotriva variațiilor de tensiune și funcționează fără probleme într-o plajă de voltaj cuprinsă între 175V-255V . 


 Star-Light CFFM-142FWH Concluzii : 

      Asadar, lada frigorifică Star-Light CFFM-142FWH poate asigura 0 congelare foarte economica si de foarte buna calitate a alimentelor proaspete , fara a produce gheata si/sau a transfera mirosurile neplacute la interior, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat.
    Nici in ceea ce tine de capacitatea de congelare de 6.5 kg in 24h nu este ceva de neglijat dar nici partea de autonomie de 30 h insa pentru cei mai multi o utilizare eficienta este una cu un consum de energie avantajos iar pozitionarea acestui model este in clasa de eficienta energetica A+.