Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Plita incorporabila Grundig GIEI 635880 X | Specificații Păreri Preț

   Grundig GIEI 635880 X este o plită incorporabilă cu inducție și 8 zone de gătit ( 2 zone FlexiCook )   special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  fiabilitate În același timp  este o plită incorporabilă ce dispune de caracteristici tehnice moderne astfel încât să obțineți fără niciun efort și în timp util cele mai bune rezultate .  

     Plita are o geometrie bună a zonelor de gătit și dimensiuni ideale pentru a fi  incorporată în blatul mobilei de bucătărie ( Latime 58 cm , Adancime 51 cm ) . Suprafața din sticlă neagră termo-rezistentă este tratată special astfel încât mâncarea să nu se încrusteze și să poată fi curățată ușor și fără urme ,  astfel incat veti avea nevoie doar de o lavetă umedă  pentru a indeparta murdaria, rezultand o suprafata de gatit care va ramane ca nouă in timp și fara zgarieturi.
     Siguranța este un aspect principal dacă intenționezi să achiziționezi în perioada următoare un astfel de electrocasnic de accea trebuie să știți că în general plitele cu inducție sunt considerate cele mai sigure aparate de gătit . Zona de gătit se aprinde numai atunci când așezi vasul pe plită și doar pe suprafața acestuia . Asta înseamnă că , dacă de ex. așezați pe plită un ibric cu cafea zona de gătire se aprinde doar pe suprafața fundului ibricului în rest plita ramânând rece .  Plita cu inducție nu aduce doar un consum de energie redus ci și o modalitate eficientă de gătire pentru că asigura aceiași temperatură pe intreaga suprafața a vasului evitând astfel gătirea insuficientă a alimentelor.

  
      Plita pentru gatit cu inducție GIEI 635880 X ofera o putere totală de 7.2 kW motiv pentru care vă puteti bucura de o incalzire rapidă pentru prepararea alimentelor care necesita incalzire intensa, precum gătirea legumelor la foc iute .  Asa cum am vorbit mai sus , zonele de gătit au o eficienta ridicata motiv pentru care vei gati de două ori mai repede decat pe plitele standard pe gaz , astfel vei câștiga timp pentru tine și vei economisi în același timp bani .
   Folosind funcția bridge a acestei plite puteți mări suprafața de gătit în funcție de nevoi . Puteți folosi totodată , cratițe, tigăi sau alte vase cu forme si dimensiuni atipice .  Zona de gatit specială oferă o suprafață mare de contact astfel încât să nu suferi  limitări dacă dorești să gătești cantitați mai mari de alimente într-o tavă cu dimensiuni generoase de exemplu. Ca si pe celelalte zone  cu dimensiuni obișnuite,  și aici, zona de aprindere a plitei va fi doar pe susprafața de contact al vasului asa că vei putea folosi aceasta opțiune așa cum dorești - pe vase mari , medii sau mici sau de ce nu pe mai multe vase pe aceiași zonă.
  Grundig GIEI 635880 X dispune de un panou de comandă intuitiv cu touch control de unde puteți porni, opri, activa diverse opțiuni sau seta temperatura dorită pentru fiecare zonă de gătit. Aveți totodată un timer cu ajutorul cărui puteți seta cu precizie durata procesului de gătire , astfel nu veți sta cu grija arderii preparatului dvs. Plita se oprește automat la finalul programului setat moment în care sunteți avertizat atat optic cât și sonor despre acest lucru.
   Grundig GIEI 635880 X nu permite accesul neautorizat al copiilor. Functia specială Child Lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii au tendinta se umble la panoul de control al plitei cu inducție . În acest mod accesarea sistemului de control pe durata procesului de gătire este blocată.  
 

Grundig GIEI 635880 X  Funcții de gătire :  

Incalzire -  Asa cum intuiți acesta funcție te ajută să păstrezi temperatura potrivită a preparatului tau pentru o durată prestabilită   astfel încât să beneficiezi oricând te mancarea ta favorită la o temperatura optimă .
Coacere la temperatura scazuta - O funcție utilă preparării alimentelor la o temperatură scăzută pe o durată mai mare de timp astfel încât , deși procesul de gătire durează mai mult, mare parte din vitamine vor rămâne în farfuria ta .
Mentine temperatura - Este o funcție utilă în prepararea diverselor preparate / creme pe bază de ou sau lapte de exemplu. Asa cum știți , atunci când dorești să prepari o cremă delicioasă ai nevoie de o temperatura constantă pe toată suprafața vasului astfel încât să eviți incrustarea/arderea acesteia . Plita cu inducție îți oferă toate aceste beneficii fără ca tu să depui prea mult efort .
Prajire - O funcție pe care o puteți folosi atunci când dorești prăjirea diverselor alimente în ulei incins . Plita te avertizeză în momentul în care uleiul a atins temperatura dorită astfel încât poți introduce în siguranță carnea sau legumele fără pericolul stropirii accidentale cu ulei incins . 

Grundig GIEI 635880 X Concluzii : 

  Asadar, cei care isi doresc o plită pentru gătit cu aspect modern, eficientă din punct de vedere al consumului si accesibil ca pret, recomand cu incredere modelul Grundig GIEI 635880 X !