Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : Combina frigorifica LG GBB62SEHMN | Specificații Păreri Preţ

       LG GBB62SEHMN este o combină frigorifică cu un volum net de 384 litri. Este special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  fiabilitate . Modelul GBB62SEHMN dispune de un design modern ce integrează funcții și tehnologii de ultimă generație fiind ideală pentru cei care vor să adopte un stil de viata sanatos.   

    Și pentru că vorbim de design trebuie să vă spun că uşile acestui model se deschid în mod obişnuit spre dreapta, dar dacă acest lucru nu vă convine,  ori spaţiul nu vă permite o deschidere spre dreapta, există posibilitatea să remontați uşile , astfel acestea să se deschidă spre stânga.  
    Afisajul cu touch control integrat în design-ul combinei frigorifice monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent. Puteți să reglati fin si cu precizie toate setarile pentru depozitarea alimentelor: Afisare/Setare temperatura in congelator; Afisare / Setare temperatura in frigider; Indicator avertizare pentru sectiune congelator, Blocare acces copii , Activare opţiuni de congelare rapidă, etc .        
   Consumul de energie al combinei frigorifice LG este unul redus de numai 268 KWh/an, clasa de eficienţă energetică din care face parte combina fiind A++. Mai mult decât atât aceasta integrează un compresor eco silențios care îți aduce  în prim plan un cumul de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de combina ta frigorifică fară grija unei facturi mari la electricitate  . 
  Tehnologia No Frost cu care este dotat acest model nu permite formarea gheții în congelator. In plus faţă de altre modele de combine frigorifice cu tehnologia No Frost , frigiderul cu două uși dispune de o nouă tehnologie şi anume No frost Multi-Flow . Cu doua circuite de agent frigorigen controlate complet separat,  Multi Air Flow  permite setarea exactă si independenta a temperaturii atât din frigider cat și din congelator. Intre cele două nu are loc schimbul de aer, astfel sunt evitate transferurile de miros precum și fenomenul de  uscare a  produselor alimentare depozitate.  
    Prin SmartThinQ - Smart Diagnosis,  LG folosește cea mai recentă tehnologie pentru a depana instantaneu problemele aparute și pentru a răspunde la întrebările dvs. rapid și convenabil. Pe lângă furnizarea unui serviciu inteligent, acesta oferă și sfaturi și recomandări pentru întreținerea produsului. Vă puteți baza pe Smart Diagnosis pentru sfaturi exacte ori de câte ori aveți nevoie , dar și de  o mulțime de informații utile pentru a vă ajuta să utilizați și să întrețineți produsele LG din locuința dvs. În plus poți controla combina frigorifică de la distanță - puteți modifica temperatura atât în frigider cât și în congelator astfel încât aparatul frigorific să fie pregătit atunci când ajungi acasă cu cumpărăturile tale.


   
       Modelul GBB62SEHMN de la  LG aduce avantaje evidente pentru clienții săi prin tehnologii inovative, asigurând prospețimea produselor și valoarea nutritivă a acestora. Mai mult decât atât ușile combinei frigorifice și garnitura pentru etanșare sunt dotate cu o protecție antibacteriană, integrând aditivi speciali în scopul protecției utilizatorilor împotriva bacteriilor care inevitabil adera la suprafața acestora. 
  Combina frigorifica este compartimentata convenabil in doua zone: de racire (zona superioara) si de congelare (zona inferioara). Ambele sunt spatioase si foarte bine structurate. 
  Compartimentul de racire are capacitatea neta de 277 litri, 4 rafturi interioare din sticlă rezistentă, 4 rafturi pe ușă, precum și sertarele pentru legume & fructe Moist Balance Crisper / carne & brânzeturi Fresh Zone .  Compartimentul destinat fructelor și legumelor nu este doar un spatiu generos de depozitare, ci reprezinta o sectiune importantă a frigiderului tau . Aflate întru-un mediu controlat acestea se vor pastra proaspete pentru o perioada mai lunga de timp și asta pentru că, prin intermediul curentilor de aer si prin reglarea umiditatii interioare, fructele nu se vor dezhidrata păstrându-și aspectul și savoarea până la 30 zile.  Functia de Racire Rapida îți asigură prospetima pe termen lung a produselor alimentare care au fost cumpărate recent din market, și asta pentru că, într-un timp căt mai scurt, acesta tehnologie restaurează temperatura optima in interiorul frigiderului, prevenind degradarea produselor care nu suportă variații de temperatura.
  Compartimentul de congelare are capacitatea neta de 107 litri 3 sertare transparente si o capacitate de congelare de 12 kg/24 h.    Functia de congelare rapidă este ideala pentru a fi activata in momentul cand introduceti alimente proaspete. Regimul automat de îngețare rapidă face congelarea facilă si eficienta din punct de vedere energetic. Acesta determină scaderea temperaturii sub cea uzuală a congelatorului creând un mediu sigur de congelare al alimentelor. Imediat ce procesul de congelare este finalizat, temperatura revine la cea setată de termostat economisind astfel energie.          

LG GBB62SEHMN Concluzii :

 Asadar, combina frigorifica GBB62SEHMN de la LG poate asigura o racire si congelare foarte economica si de foarte buna calitate a alimentelor proaspete din ambele compartimente, fara a produce gheata si/sau a transfera mirosurile neplacute la interior, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat.