Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : HP 15s-eq1026nq - Laptop ultraportabil | Specificații Păreri Preț

            HP 15s-eq1026nq este cea mai buna alegere pe care o poti face in acest moment  daca îți dorești un laptop ultraportabil versatil dar care nu face rabat de la calitate. 15s-eq1026nq este unul dintre cele mai accesibile laptopuri pentru multitasking,  fiind cel mai echilibrat în ceea ce privește prețul și performanța, sistemul oferind caracteristici bune de bază, o mulțime de atribute bine realizate, matur pentru un punct de pret sub 600 euro .

  Din prima clipa am avut impresia că acest model da senzatia de apartenenta la gama business, fiind elegant si extrem de adaptabil la orice conditie/pozitie in care este folosit. Chiar daca dimensiunile display-ului sunt destul de mari, acest lucru nu reprezinta un impediment pentru utilizator, fiind extrem de flexibil si usor de pozitionat pe orice suprafata. Parcurgerea diferitelor poziții ne arată că balamaua în sine este destul de strânsă, ceea ce este atât un plus, cât și un minus. Partea pozitivă este aceea că este destul de stabilă în modul vertical, cu toate acestea, face imposibilă deschiderea capacului cu o singură mână.  
    
   
  Avand un profil de doar 17.9 mm si o greutate de doar 1.69 Kg, HP 15s-eq1026nq dispune de un design ultra-portabil ce il face perfect pentru orice solutie de transport. 

HP 15s-eq1026nq specificatiile tehnice :

  • Procesorul este unul de generație nouă AMD Ryzen 5 4500U, Arhitectura ZEN, 6 nuclee cu frecventa de 2300 MHz si Turbo Boost pana la 4000 MHz, ceea ce inseamna că ofera o capacitate mare de procesare a datelor si o viteza extrem de buna pentru cei care iși doresc să poata lucra simultan și  extrem de rapid  cu aplicatii  consumatoare de resurse în timp ce mentineti viteza de reactie a întregului sistem. Cu acest procesor de ultimă generație vei duce productivitatea, creativitatea si jocurile 3D de rezoluție mare la nivelul urmator și asta pentru că permite rularea a mai multor threa-duri pe fiecare nucleu .  Turbo Boost Technology va  permite procesorului, rapid și in mod automat, sa ruleze la o frecventa mai mare distribuind puterea si îmbunătățind performanta astfel încât să beneficiezi în continuare,  fără lag, de aplicațiile și sarcinile la care sistemul este supus. În plus, față de cele 6 nuclee CPU, APU integrează și placa grafică AMD Radeon™ Graphics ce rulează la 1300 MHz. Controler-ul dual channel acceptă memoriile RAM DDR4-3200 și  LPDDR4-4266 care pe lângă faptul că sunt foarte rapide sunt și  eficiente din punct de vedere energetic.
  • Vine echipat cu un display  FULL HD  cu finisaj Anti-Glare  si o diagonala de 15.6 inchEste de tip IPS  si poate suporta o rezolutie maxima de pana la 1920 x 1080oferind astfel o suprafata destul de mare prin care utilizatorii sa poata interactiona cu laptopul.  Ecranul folosește o sincronizare adaptivă astfel încât rata de refresh se îmbină perfect cu rata de afisare a cadrelor GPU-ului . Acest lucru reduce intarzierile de afișare în timp real, minimaliza tremurul si elimina artefactele vizuale. Are un timp de raspuns foarte bun și ofera o rata de reimprospatare a cadrelor de 120 Hz pentru 95% din spectrul de culoare RGB, garantand un nivel de contrast si de reproducere a culorilor deosebit de ridicat, pentru imagini deosebit de realiste, in timp ce tehnologia cu unghiuri largi de afisare asigura faptul ca toate culorile sunt naturale, chiar si atunci cand sunt vizualizate la unghiuri de pana la 178°.
  • Memoria RAM este de 16 GB DDR4 la o frecvență nativă de 2666 MHzmotiv pentru care timpul de răspuns în cele mai recente aplicații să fie unul pe masură. Oferind o experință de lucru fluentă, RAM-ul este optimizat și adaptat procesorului integrat, oferind o frecventă înaltă de funcționare, latime de banda generoasă si consum de energie mic. Poate fi folosită cu succes  în editarile foto/video si redare 4K . 

  • Capacitatea de stocare este asigurată de un  SSD de mare viteză  cu capacitatea de 512 GB lucru care ofera spatiu suficient de stocare mai ales pentru cei care folosesc laptopul pentru multitasking . Acestea nu ocupa spatiu foarte mult pe hard disk, asa că , per total , HP 15s-eq1026nq  ofera posibilitatea de pastrare a acestor date pentru o perioada destul de lunga de timp. 
  • Placa video integrată AMD Radeon Vega are aproximativ aceeași performanță ca HD Graphics 620, în funcție de celelalte componente ale sistemului. Funcționează la o frecvență de bază de 400 MHz și poate fi dusă în boost până la 1150 MHz . Memoria este partajată cu RAM-ul ,adică își va lua în mod inteligent din cei 16 GB de memorie RAM atât cât va avea nevoie .
  • HP 15s-eq1026nq este echipat cu o tastatura optimizata pentru multitaskuri, ce poate fi controlata pentru a va ajuta sa va exprimati stilul unic. Tastele chiclet sunt rotunjite și au un finisaj neted, care nu sunt la fel de confortabile pentru a le tasta ca tastaturile ThinkPad HP în primul rând din cauza cursei mai scurte. Trackpad-ul acceptă driverele Windows Precision și este ușor să execute gesturi cu mai multe degete în mod eficient. Nu există niciun buton dedicat al mouse-ului, HP integrând ClickPad în treimea inferioară a trackpad-ului. 
  • Camera web și microfonul integrat vă permit să participați în siguranță la conferințe video fără teama că vocea dvs. nu este auzită clar sau că calitatea imaginii este insuficientă. Există, de asemenea, suport pentru autentificare prin Windows Hello , excelent pentru accelerarea în continuare a operațiunilor de conectare după ce laptopul este pornit.
  • O imagine de nivel IPS merită un sunet captivant așa că laptopul include tehnologii de sunet avansate care vă pun chiar în centrul acțiunii. Sistemul de sunet stereo include tweetere speciale care oferă o precizie sonoră ridicată cu un timbru natural. Cum se aude ? Cu HP 15s-eq1026nq veţi beneficia de un sunet surround vibrant, de înaltă calitate pentru întregul dvs. conținut multimedia . Indiferent ca vă jucați sau vizionați filme acest model vă asigură că obțineți întotdeauna calitate audio consistentă. 

 HP 15s-eq1026nq Concluzii : 

   15s-eq1026nq laptopul ultraportabil de la HP este dotat cu un procesor AMD Ryzen  5 4500U  care este capabil sa atinga o viteză de reacție de 4 GHz. In acelasi timp, grafica AMD Radeon poate atinge o crestere pana la 1150 MHz - dezvaluind un nivel remarcabil de performanta care va permite sa va bucurati de cele mai recente aplicații la setarile maxime pentru experiente exceptionale de lucru. 
 Aveți disponibile porturi de intrare frecvent utilizate cu acces rapid si interferenta minima - 3 porturi USB ( 2 x USB 3.1 Type A Gen 1 , 1 x USB 3.1 Type C Gen 1)  sunt suficiente pentru configurarea și conectarea celor mai noi periferice , iar datorita unitatii SSD cu o viteza impresionanta , laptopul îți oferă o experienta de utilizare mult mai fluidă , motiv pentru care timpul de raspuns este redus considerabil.