Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

▷ REVIEW : Bosch MUMS2VS30 - Robot de bucatarie | Specificatii Pareri Pret

  Bosch MUMS2VS30 este un robot de bucătărie compact, cu finisaje premium, design ergonomic si un motor puternic de 900 W. Dispune de un buton intuitiv cu ajutorul căruia poți alege una dintre cele 7 trepte de viteză + Pulse  și vine cu câteva accesorii utile. Pe lângă bolul de amestec din oțel inoxidabil de 3.8 litri, în pachet primești și  un accesoriu pentru maruntirea ingredientelor, un carlig pentru framantarea aluatului si un tel pentru amestecarea cremelor, toate putând fi curățate foarte usor în mașina de spălat vase. Trebuie să știți că robotul induce o miscare de rotație planetara a accesoriilor de amestecare adică acestea se rotesc atat in jur axei lor cât si de-a lungul marginii bolului. În acest mod ingredientele sunt mixate omogen fiind impinse de-a lungul marginii vasului spre centru, sistemul garantand un rezultat perfect de amestecare sau de framantare.
  Robotul de bucatarie MUMS2VS30 integrează senzorul Smart Dough cu ajutorul căruia este capabil sa identifice accesoriile folosite și să păstreze astfel o viteză de mixare constantă chiar si in cazul aluatului greu sau a cantitatilor mari .  
  În plus, robotul de bucatarie Bosch este completat si de alte funcții si accesorii, precum blenderul, accesoriul pentru razuit cu 3 discuri sau masina de tocat, astfel incat, utilizand un singur aparat, sa beneficiezi de o experienta relaxanta in bucatarie. Blenderul cu capacitatea de 1.25 litri este realizat din plastic rezistent, care pe langa faptul că permite o curatare usoara nu va permite alterarea gustului sau calitatea preparatelor .

   
   Având o greutate de 6.4 kg  putem spune că este un aparat destul de greu, așa că o să evitați să-l mișcați prea mult prin bucătărie, dar vă asigură o stabilitate mare si nu vei fi nevoite să țineți de el atunci când amestecați sau frămantați aluatul pentru paine sau cozonaci.
   Pe coloana mixerului, veți găsi mică pârghie care vă permite să ridicați sau să coborâți capul robotului după cum vă este necesar în așa fel încât atunci terminați de mixat să puteți scoate bolul fără să-l aplecați într-o parte. Capacul împotriva stropirii este unul destul de robust atașându-se facil deasupra vasului protejând interiorul de praf si impuritati atunci cand robotul nu se afla in functiune. Capacul prezintă două orificii, unul prin care se va realiza miscarea de rotație a accesoriilor si unul prin care puteți intoduce ingredientele necesare.

Bosch MUMS2VS30 Verdict :

       Folosirea robotului Bosch este ca și cum ai avea propriul tău sous-șef personal – vei avea rezultate culinare perfecte scutindu-te în acelasi timp de obositoarele sarcini si pregătiri zilnice din bucătărie. Indiferent dacă doriți să frământați un aluat de pizza sau să zdrobiti cartofi pentru un piure delicios, modelul MUMS2VS30 nu-ți va însela încrederea motiv pentru care vei experimenta si explora o largă varietate de tehnici de gatit.