Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

▷ REVIEW : Samsung NV7B4345VAS/U2 - Cuptor incorporabil Dual Cook Flex | Specificații Păreri Pret

Samsung NV7B4345VAS/U2 este un cuptor electric incorporabil cu capacitatea de 76 litri, special conceput pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și sustenabilitate. Modelul NV7B4345VAS/U2 dispune de un design modern din sticlă neagra si inox antiamprentă ce integrează funcții și tehnologii de ultimă generație fiind ideal pentru cei care vor să adopte un stil de viata sanatos.
În primul rând trebuie să spunem că Samsung NV7B4345VAS/U2 poate fi curățat foarte usor după fiecare proces de gătire folosind o laveta umedă sau la anumite intervale de timp ( 8-10 cicluri de gătire) utilizând funcția de autocurățare catalitică.  Tot ceea ce trebuie să faci este să  pornesti cuptorul pentru un timp predefinit ( maxim o oră ) și să setezi temperatura peste 220 ° C. În acest mod activezi panourile catalitice ce îmbracă pereții interiori ai cuptorului  care au un rol important în  absorbția si descompunerea grasimii. Aceasta modalitate de curățare se poate derula și pe timpul procesului de gătire , dar numai dacă preparatul dumneavostră necesită , pentru coacere, o temperatură ridicată . 
Ușa acoperită cu un strat nanotehnologic special ce facilitează curățarea ușoară se deschide silențios, iar parcurgerea diferitelor poziții ne arată că balamaua în sine este destul de strânsă, conferându-i stabilitate în modul deschis și semi-deschis cu toate acestea făcând imposibilă deschiderea de către un copil mai mic, în plus geamul cu protecție antitermică este rece la atingere. Si pentru că suntem la acest capitol , trebuie să știți că Samsung nu permite accesul neautorizat al copiilor la panoul de control. Functia specială Child Lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil. În acest mod accesarea sistemului de control al cuptorului pe durata programului de gătire este blocată.  
 Cu Samsung NV7B4345VAS/U2 Dual Cook Flex poti utiliza cu usurinta zona superioara si pe cea inferioara in acelasi timp, cu setari de temperatura si timp diferite pentru a obtine rezultate optime de gatit in ambele zone, fara a pierde caldura sau a impiedica gatirea alimentelor in zona inferioara. Astfel, poti sa gatesti in mod eficient diferite feluri de mancare si sa te bucuri de cel mai bun gust.   Folosind numai jumatatea superioara poti reduce timpul de preparare a alimentelor cu 22% si poti utiliza cu 21% mai putina energie in comparatie cu incalzirea intregului cuptor. Astfel economisesti timp si energie pentru pregatirea meselor
    Modul de gatire cu convectie te ajuta sa gatesti simultan două feluri de mancare  mai bine, mai rapid și fără a amesteca mirosurile. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei Air Sous Vide ce oferă o distribuție circulara a aerului fierbinte  in interiorul cuptorului, astfel incat preparatul sa fie intotdeauna gătit uniform pe fiecare parte, si intr-un timp mai scurt.
  Display-ul cu touch control cu dimensiuni generoase îți faciliteză setarea temperaturii, durata programului de gătire, alegerea programelor predefinite precum si activarea opțiunilor speciale . Ai posibilitatea să setezi nivelul de temperatură între  50°C și 270°C în funcție de necesități . Astfel dacă ai nevoie de un proces de gătire eficient folosești temperaturi înalte pentru prepararea rapidă a produselor preferate ca mai apoi să folosești cuptorul la temperatura minimă pentru a păstra mancarea la cald până la sosirea invitaților . La terminarea programului sau la terminarea timpului setat , cuptorul se va opri în mod automat avertizăndu-vă sonor și optic despre acest lucru . 
 Designul interior permite plasarea tuturor tavilor intr-o maniera stabila, iar capacitatea crescuta de 76 de litri, precum si cele 5 randuri de ghidaje pentru tavi, asigura confortul gatitului pentru mancarurile preferate fără grija vărsării alimentelor preparate chiar dacă tava sau grilajul sunt scoase din cuptor mai mult de jumătate . 
   Samsung NV7B4345VAS/U2 folosește cu funcția de gătire Natural Steam pentru a putea coace cele mai delicoase preparate folosind puterea aburului . Cei mai buni chefi afirmă cu tărie că alimentele gatite in cuptoare multifuncționale cu aburi nu doar au un gust deosebit de fraged si de suculent - dar sunt si sanatoase și asta pentru că aromele, vitaminele si mineralele se pastreaza in aliment. Aburul este folosit inteligent în funcție de programul ales. Poate găti doar legume sau poate frăgezi carnea înainte de coacere, sau , de ce nu , poate contribui la cresterea aluatului , creand interioare delicios de moi, ca mai apoi caldura uscata să creeze  cruste bogate si stralucitoare. 
 Cu ajutorul tehnologiei SmartThings Cooking cu care este dotat cuptorul Samsung gatitul devine o experienta facilă. Poți selecta cu usurinta temperatura, durata de coacere, functia de gatire si poti alege una dintre retetele internationale presetate din ghid, chiar din aplicatia SmartThings Cooking de pe dispozitivul tau smart. Poți monitoriza de la distanta anumite functii ale cuptorului, de pe telefon, tableta si să urmărești daca temperatura setata a ajuns la nivelul dorit sau cat timp a mai ramas pana cand preparatul este gata.  De asemenea vei naviga cu usurinta prin manualul cuptorului tau din meniul aplicatiei si pentru ajutor specializat poți apela cu incredere optiunea Help. 

 Samsung NV7B4345VAS/U2 - Programe și funcții speciale :

    Cuptorul electric  detine programe excelente concepute pentru derularea unui proces culinar perfect, printre care :
Gatire conventionala - Este un program traditional destinat preparării prăjiturilor și foietajelor fine . Cuptorul va activa simultan sistemele de încălzire superior și inferior oprind în același timp ventilatorul .
Decongelare - Folosind această funcție vei dezgheța alimentele în câteva minute. Ventilatorul permite circularea aerului cald ( max 50 grade ) in interiorul cuptorului astfel încât procesul de decongelare să se facă uniform pe toată suprafața preparatului .
Grill - Folosiți acestă funcție pentru a prepara orice tip de carne sau preparete din carne; pentru a gratina legume sau pentru a prăji pâine. Veți obține un aspect plăcut similar grătarului convețional pe cărbuni iar gustul va fi unul pe măsură .
Pizza -  Indiferent dacă dorești să gătești pizza de casă, sau pizza semipreparată rezultatul va fi același . Această funcţie setează automat durata și temperatura ideală necesară prepararii unei pizza delicioase.
Warm Keeping - Este o funcție utilă pentru păstrarea alimentelor gatite la o temperatura constantă gata de a fi puse pe masa. Este ideală pentru situatia in care nu toti invitatii sau membrii familiei ajung in acelasi timp la masa. Vei putea servi felul de mancare preferat oricand pentru că acest model va pastra preparatul la aceiasi temperatura pentru mai mult timp.

Samsung NV7B4345VAS/U2 - Verdict :

      Asadar, cei care isi doresc un cuptor electric cu capacitate de incarcare mare , programe utile , consum energetic mic, eficient si accesibil ca pret, recomand cu incredere modelul Samsung NV7B4345VAS/U2  !