Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

▷ REVIEW : Toshiba TW-BL80A2 - Masina de spalat rufe | Specificații Păreri Preț

    Toshiba TW-BL80A2 este o mașina de spălat cu încărcare frontală  special concepută pentru cei care nu doresc să facă un compromis între calitate, eficiență și  sustenabilitateÎn același timp  este o masina de spalat rufe cu un design modern ce integrează funcții și programe de spălare utile astfel încât să obțineți fără niciun efort și în timp util cele mai bune rezultate .  
   Maşina de spălat rufe Toshiba TW-BL80A2 face parte din clasa de eficienţă energetică B ce aduce un consum redus considerabil de energie electrică şi de apă. Aceasta este o maşină de spălat cu încărcare frontală cu o capacitate de încărcare a rufelor uscate de 7 kg și o turatie maxima la care se exercita stoarcerea de 1200 rpm
  Toshiba TW-BL80A2 este dotată cu un număr de 12 programe de spălare la care se adaugă câteva funcții speciale despre care vom vorbi în cuprinsul acestui articol. În plus mașina de spălat rufe este echipată cu un motor inverter care îți aduc în prim plan un set de avantaje pe care le poți constata încă de la prima utilizare: consum energetic redus  precum și un nivel mic al vibrațiilor, astfel încât să te poți folosi în liniște oricând de mașina ta de spălat rufe fară grija unei facturi mari la electricitate  .  
  Pe langa programele dedicate spalarii unei varietati foarte mari de tesaturi, masina de spalat rufe Toshiba TW-BL80A2 face posibila improspatarea hainelor cu ajutorul aerului cald. Programul Steam Wash indeparteaza mirosul articolelor de imbracaminte care au fost purtate o singura data. Datorita acestei optiuni ai acces rapid la hainele preferate si totodata le prelungesti durata de viata.     
 Trebuie să știți că acest model japonez integrează senzorii inteligenți ce ajută mașina de spălat rufe să optimizeze parametrii procesului de spălare reglând în mod automat  cantitatea de apa și detergent necesară si vor stabili durata programului de spalare in functie de greutatea si tipul de tesatura introdus in cuva. Datorită acestui lucru TW-BL80A2  te va ajuta sa economisesti energie electrica, apa si timp alocat spalarii rufelor. 
 Noua masina de spalat smart Toshiba TW-BL80A2 este echipata cu functia inovatoare TSmartLife care, folosind conexiunea Wi-Fi, te notifică în orice moment pe dispozitivul tau smart ( telefon sau tableta ) asupra procesului de spălare. Sunteți avertizat în timp real despre programul de spalare ales, durata acestuia, timpul rămas până la terminare. În plus puteți porni/opri de la distanță mașina de spălat rufe astfel încât atunci când ajungeți acasă rufele să fie gata spălate . Totodată, această funcție. detecteaza erorile intr-un stadiu incipient si ofera solutii simple de remediere a problemelor. Puteti oricand consulta si manualul de utilizare, dar Toshiba vă pune la dispozitie aceasta solutie online pentru a putea corecta problema inainte de a deveni suparatoare. 


  Maşina de spălat rufe Toshiba TW-BL80A2 are un design modern şi foarte elegant, evidenţiat pe partea frontală cu un hublou extra large ( 48 cm ) cu  o deschidere de 165 de grade putând introduce cu uşurinţă rufele în cuvă.  Panoul de control este unul intuitiv fiind format dintr-un display LED rezistent la aburi și apă care îți indică diverse informații cu privire la programul selectat de utilizator , viteza de centrifugare aleasă, durata totală și stadiul programului de spălare și un selector rotativ în jurul căruia veți găsi în totalitate,programele de curățare/funcții speciale cu care acest model a fost înzestrat .
  Carcasa maşinii de spălat rufe Toshiba TW-BL80A2 este realizată din otel vopsit in alb şi are dimensiunile de 85 x 47.5 x 59.5 cm, putând fi amplasată oriunde în locuința dvs, în funcţie de spaţiul disponibil .    
   Masina de spălat rufe de la Toshiba foloseste un sistem unic de amestecare a apei cu detergentul astfel încât acesta să patrundă rapid și complet în țesătură. Tehnologia se numește Ultra Fine Bubble și aduce o grămadă de beneficii calității procesului de spălare printre care enumerăm : timp de spălare redus, economisire detergent și apă, economie la energie, rezultate excelente de spalare chiar si la o temperatura de 20 grade celsius.  
  Așa cum am vorbit mai sus, modelul TW-BL80A2 de la Toshiba este dotat cu tehnologia Steam Wash, care, folosind puterea aburilor  te scapă de grija hainelor șifonate cu care te-ai obișnuit la vechea ta mașină de spălat rufe . Aburul este injectat direct in tambur, la sfarsitul ciclului de spalare, eliminand bacteriile și mucegaiul, fiind perfect pentru igienizarea asternuturilor si prosoapelor. Daca aburul este injectat la inceput programului acesta are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de spălare, iar daca este eliberat la sfărsitul programului are o contributie majora pentru inlaturarea efectului de sifonare .
   Hainele şi articolele tale delicate preferate se pot deteriora printr-o spălare repetată. Configurația cuvei permite spalarea delicată şi eficientă a oricărui tipt de rufe, și asta pentru că distribuie apa uniform, fără a micşora, şifona sau deteriora îmbrăcămintea. Designul în formă de picătură şi paletele asimetrice vor roti uşor rufele tale , indiferent de direcţia de rotire. Acest lucru nu asigură numai o spălare intensivă pentru articolele cu un grad ridicat de murdărie, ci şi o spălare eficientă și rapidă a întregii încărcături de rufe.
    Nu este nici zgomotoasă în timpul centrifugării. Funcţionarea lină şi silenţioasă vă permite să spălaţi rufele fără a deranja întreaga casă.  În plus sistemul digital de control al balansului asigura faptul ca rufele sunt corect distribuite in cuva masini de spalat, astfel încât zgomotul si vibratiile produse în timpul procesului de spălare/stoarcere  vor fi reduse la minim.
  Toshiba TW-BL80A2 nu permite accesul neautorizat al copiilor. Functia Child Lock se poate activa pentru a preveni modificarea programului selectat in prealabil, mai ales atunci cand copii se joaca la panoul de control al masinii de spalat rufe astfel încât accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare este imposibilă. În plus Funcția Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere.


Toshiba TW-BL80A2 - Programe de spălare : 

Mixt - Permite spalarea simultană a rufelor din materiale diferite cu condiția să fie de aceiași culoare . În acest mod hainele tale pastreză culorile si osa arate ca noi, chiar si după mai multe purtări . De asemenea ai posibilitatea să speli tesaturi diferite, dintr-o singura incarcare!
Bumbac - Acest este capabil sa spele rufe din bumbac cu grad normal de murdarire, la temperaturi de 40°C sau 60°C, in același ciclu cu un consum de energie mic oferind o spalare mai economica.
Sintetice - Acest program este special gandit pentru protectia hainelor mai putin rezistente, care sunt din material sintetic. În acest mod scapi de grija uzurii hainelor din cauza spalarii repetate .
Delicate - Un program de curățare dedicat articolelor din lana sau hainelor din materiale delicate delicate . Se simulează efectul spălarii de mână a hainelor astfel încât să te poți bucura in continuare de hainele tale fara a-ti face griji ca tesaturile vor avea de suferit.
Spalare rapida/Express - Un program rapid dedicat hainelor din bumbac, cu un grad redus de murdarie. Ai haine gata de purtare, in cel mai scurt timp posibil.
Abur - Ofera cea mai buna combinatie posibila intre temperatura inalta a aburului si timpul necesar de spalare. Acest program de spalare, ideal pentru hainele copiilor si pentru cei cu piele sensibila si alergii, garanteaza o putere de igienizare maxima impotriva bacteriilor.

Toshiba TW-BL80A2 - Concluzii : 

         Asadar, cei care isi doresc o masina cu capacitate de incarcare si viteza de centrifugare mare, consum energetic mic, eficienta si accesibila ca pret, recomand cu incredere modelul Toshiba TW-BL80A2 !