Treceți la conținutul principal

Păreri si Review-uri

🥇 REVIEW : LG 43UN70003LA - Televizor Smart 4K Ultra HD | Specificații Păreri Preț

        LG 43UN70003LA este un televizor Ultra HD de ultimă generație fiind dotat cu cele mai noi tehnologii și sisteme de filtrare a imaginii. Având o diagonală de 108 cm. , ecranul modelului 43UN70003LA a fost dotat cu rezoluție 4K , adică  3840 x 2160 pixeli, în aspect imagine 16:9. Acest model este special conceput pentru cei care nu doresc sa faca un compromis intre eleganta, calitatea imaginii si accesul instant la continutul preferat. 

      LG 43UN70003LA este un televizor inteligent, astfel încât să îl puteți conecta la internet și să navigați pe conținutul online.  Sistemul de operare webOS  oferă utilizatorilor acces intuitiv la conținut.  Televizorul smart LG are implementat tehnologia chromecast  folosită pentru a putea reda continutul de  pe Fcebook, YouTube sau Netflix pe uluitorul ecran cu diagonala de 43 inch .
     LG 43UN70003LA este un televizor inteligent, astfel încât să îl puteți conecta la internet și să navigați pe conținutul online.  Sistemul de operare Web OS  oferă utilizatorilor acces intuitiv la conținut.   Totodată ,acest model vă permite controlul de la distanță de pe un dispozitiv  Amazon, Alexa sau Google Assistant.  Vă puteți folosi vocea pentru a face lucruri precum oprirea televizorului, creșterea sau reducerea volumului, schimbarea intrărilor, schimbarea setărilor modului de imagine etc. De asemenea, puteți căuta conținut pe Netflix, cu cereri precum „arată-mi toate filmele Marvel” sau puteți primi actualizări meteo de pe internet
   LG susținut de procesorul quad core introduce în sistemul de operare WebOS inteligența artificială ThinQ Așadar ce înseamnă AI pentru acest model de televizor  ? În termeni simpli, AI-ul simulează funcția de învățare umană ceea înseamnă că senzorii integrați vor recunoaște și adapta în timp real calitatea imaginii și volumul/claritatea sunetului funcție de factorii exteriori



LG 43UN70003LA - Imaginea :   

     Imaginile clare, cu detalii fine, în culori senzaționale sunt date de caracteristicile superioare de imagine HDR10+ , HLG (Hybrid Log Gamma), HDR Dynamic Tone Mapping, 4K Upscaler  Instant Game Response,  Filmmaker Mode  .
    HDR10 + din dotarea acestui model este o tehnologie extrem de avansată, ce se bazează pe beneficiile aduse de televizoarele HDR astfel încât să beneficiezi de cea mai bună experiență de vizionare . HDR 10  furnizează o calitate extraordinară a imaginii cu luminozitate, culoare și contrast optimizate automat pentru fiecare cadru. Cu o experiență vizuală îmbunătățită, veți avea posibilitatea să vizionați imagini fluide și clare ce se apropie de experiența trăită într-un cinematograf.
  HDR Dynamic Tone Mapping ( maparea/cartarea dinamică a tonurilor ) este un proces de calcul care folosește un algoritm pentru a segmenta și analiza o imagine sursă în timp real  pentru a re-mapa, sau pentru a schimba nivelurile de umbră, nivelurile de ton mediu și nivelurile de evidențiere în anumite zone ale imaginii, în mod automat pe baza raporturilor de contrast ale scenei . Acest proces de cartografiere a tonurilor dinamice citește în permanență cât de strălucitoare sunt părțile cele mai luminoase ale imaginii în comparație cu cele mai întunecate părți. Algoritmul a fost instruit, folosind învățarea automată pe un set de date vast de imagini, pentru a decide care este cel mai bun mod de a reda acele niveluri de lumină. Poate alege să ridice zonele întunecate pentru a fi mai luminoase și să reducă nivelul zonelor cele mai luminoase pentru a fi ușor mai întunecate. În plus poate schimba tonurile medii mai luminoase sau mai întunecate.
  4K Upscaler este un proces necesar atunci când dorești să vizionezi imagini cu rezoluție redusă pe ecrane cu rezoluție Full HD sau 4K . Există diferiți pași implicați în adaptarea unei imagini HD pentru un ecran de rezoluție superioară . Procesul începe cu o analiză a semnalului primit pentru a determina ce tip și rezoluție este - TV live sau streaming, HD sau full HD . Apoi vine reducerea zgomotului. Marginile, texturile și detaliile sunt apoi analizate și ascuțite corespunzător astfel încât semnalul este convertit  pentru a se potrivi cu rezoluția panoului nativ .
  Dezactivând toate postprocesările și păstrând raporturile de aspect corecte, culorile și ratele cadrelor, Modul Filmmaker permite acestui model să afișeze conținutul filmului sau al emisiunii TV exact așa cum a fost intenționat de realizator, fară intervenții de postprocesare a imaginii .
   

 LG 43UN70003LA - Sunetul :

    O imagine frumoasă merită un sunet captivant. Televizorul  LG 43UN70003LA include tehnologii de sunet unice și avansate care vă pun chiar în centrul acțiunii de divertisment entuziast.
   Sunetul este asigurat de sistemul audio de 20 w , cu caracteristicile superioare de sunet Down Firing,   Clear Voice III,  LG Sound Sync .
   Cu LG 43UN70003LA  veţi beneficia de un sunet surround vibrant, de înaltă calitate, din întregul dvs. conținut preferat, cu Adaptive Sound Control. Indiferent dacă vizionați filme, emisiuni TV, videoclipuri online sau concerte,  această tehnologie audio vă asigură că obțineți întotdeauna calitate audio consistentă. 
   Bazat pe modele psihice și cognitive de percepție audio, LG Sound Sync oferă un sunet de calitate HD pentru streaming, la cerere și pentru conținut descărcat, folosind unii dintre cei mai avansați algoritmi. LG Sound Sync vă permite să stocați și să transmiteți sunet digital de înaltă calitate pentru a oferi cea mai bună calitate audio pe multe tipuri diferite de dispozitiv
  Ai fost pus vreodată în situația  să te concetrezi asupra televizorului din cauza discuțiilor din jurul tău ? Uneori dialogul în filme și comentariile la știri sau evenimente sportive pot fi greu de înțeles. Acest lucru se datorează faptului că efectele sonore și zgomotul de fond pot concura cu sunetul vocilor umane. Clear Voice III este soluția ! Această caracteristică aduce dialogul și narațiunea în prim plan - făcând vocile mai ușor de auzit și de înțeles. Sau în limbaj tehnic : Gama de frecvență vocală și armonicile sale sunt accentuate pentru o mai mare inteligibilitate, în timp ce componentele de frecvență rămase sunt atenuate”.  



LG 43UN70003LA - Conectivitate:

     Transmisia și recepția canalelor și programelor TV sunt asigurate de tuner-ul DVB-T/T2 DVB-C DVB-S/S2 . Cu ajutorul player-ului integrat, televizorul permite redarea cu ușurință a conținutului multimedia de pe surse externe ( stick USB / HDD ) folosind pentru asta un algoritm  performant necesar in procesul de upscaling atunci cand doriți să vizionați conținut cu rezoluție mai mică .
   Conexiunea la rețea se face prin noua tehnologie integrată Wi-Fi și prin Slot CI+,  (HDMI-CEC) , având următorii conectori: o ieșire audio digitală și optică, două porturi USB 3.0, o intrare video composite, o intrare pentru componente și 3 porturi HDMI      

  LG 43UN70003LA - Concluzii :

      Noul televizor LG 43UN70003LA va ofera posibilitatea de a experimenta imaginile Ultra HD exceptionale, pe diagonala sa de  108 centimetri, precum si de a incerca puterea sistemului de operare, prin intermediul procesorului Quad Core, toate acestea fiind completate de aspectul sau ultrasubtire.